TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

5:44

AJ CA, VOLIN TE

KLAPA KAMPANEL

5:40

LJUBAV JEDNE ZENE

PETAR GRASO

5:36

YOU CAN LEAVE YOUR HAT ON

JOE COCKER

5:33

MOJA STIKLA

SEVERINA

5:28

NE ZOVI MAMA DOKTORA

PRLJAVO KAZALISTE

5:24

NON STOP

KINGSTON

5:20

JOS FALIS

GRUPA VIGOR

5:17

NEMAM VISE NI SNAGE NI VOLJE

DRAZEN ZECIC I LIDIJA BACIC LILLE

5:13

AKO GRIJEH JE

MARKO SKUGOR

5:07

TO MI JE VSEC

NINA PUSLAR

31. 12. 2018 10:20 | m

NAJ BO SREČNO 2019!

Aktualovi voditelji se vam ob izteku leta 2018 zahvaljujejo za vse in obljubljajo, da leto 2019 prinaša še več skupnih trenutkov!

Aktualova ekipa vam želi čudovit skok v leto 2019! Foto: Radio Aktual

Poslavljamo se od leta 2018... in se skupaj veselimo prihoda novega leta! 

aktual- novo leto 2.jpg
Z nami je vedno poletje!
Ekipa radia Aktual

Poslavljamo se od leta, ki nam je prineslo ogromno lepih stvari, novih doživetij in poznanstev. Skupaj smo se družili in uživali na že tradicionalnih Aktualovih koncertih ( Dan žena, Roštiljada, Aktualov rojstni dan), se skupaj odpravili na počitnice v Karlobag, odprli smučarsko sezono v Matreiu...

aktual- novo leto 3.jpg
Aktualova ekipa vam želi SREČNO 2019!
Ekipa radia Aktual

Aktualovi voditelji vam v letu, ki prihaja, želijo: 

Klemen Bunderla: "Naj vas v letu 2019 nikoli ne bolijo ušesa. Če pa vas bodo, vam je očitno nekdo zamenjal radijsko postajo! Radi se imejte!"   

Anita Gošte: "Iskrenost je tisto največ, kar lahko damo drug drugemu. In zato bi z vami rada delila svoje spoznanje o življenju. In sicer, da je najpomembnejše to, da so vaši najbližji dobro, da ste naredili najbolje kot znate in da ste hvaležni za vse, kar imate. Vse dobro vam in vašim!"

Tanja Seme: "Dragi Aktualovci, poleg zdravja vam želim, da vam leto 2019 prinese dobro voljo in naj vas obkrožajo predvsem dobri ljudje. Hvala vam za vso izkazano podporo in prijateljstvo v preteklem letu, ki ga bomo v 2019, verjamem, samo še krepili. Srečno 2019!"

Mojca Gornik: "Naj bo 2019 nagajivo in igrivo. Naj bo polno iskrenih dotikov, ljubečih pogledov, polno pravih prijateljev ... Naj bo srečno!"

Grega Javornik: "Leto, ki je naokoli, je prineslo veliko dobrega, a povsod, kjer so plusi, so tudi minusi. Zato želim vsem, da leto, ki prihaja, prinese čim več plusov. Srečno vsem!"

Mitja Grajzar: "Naj vse, kar je bilo, ostane v letu 2018 in naj bo leto 2019 svež nepopisan list. Obrnite ga skupaj z nami."