OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

21:44

NASLJEDNIK

ROZGA, JELENA

21:39

TA SVET NE ZNA ZIVET (KEEJAY FREAK REMIX)

PUSLAR, NINA

21:35

VINO NEK SE TOCI

STAVROS, JASMIN

21:32

BAILAMOS

IGLESIAS, ENRIQUE

21:25

DI SI RASLA

KARAN, GORAN

21:16

BOL

GRUPA VIGOR

21:11

DEDICATED TO THE ONE I LOVE

MCLEAN, BITTY

21:04

SERENADA KALELARGI

KLAPA CONTRA

21:00

KAPI KISE

KLAPA SUFIT

20:13

U CAST SVIM DOBRIM LJUDIMA

ZECIC, DRAZEN

09. 12. 2018 08:46 | m

Neverjetno praznovanje Aktualovega 11. rojstnega dne!

Aktualovci so, tako kot že pretekla leta, priredili veliki glasbeno scenski spektakel – Aktualov 11. rojstni dan!

Aktualov 11. rojstni dan Foto: Media24

V petek, 7.12., so ljubljanske Stožice pokale po šivih. V dvorani se je zbralo več kot 12.000 ljubiteljev slovenske in hrvaške glasbe, ki so se v družbi skupine Kingston, Klape Rišpet, Nine Badrić, Željka Bebka, Nede Ukraden in vročih skritih gostov presenečenja, zabavali pozno v noč in skupaj z ekipo Radia Aktual proslavljali Aktualov rojstni dan. Pridružil se jim je tudi ljubljanski župan Zoran Janković, ki je pred koncertom nagovoril zbrano množico ljudi.

034mv.jpg
Ekipa radia Aktual
Media24

Veliko praznovanje se je začelo že v popoldanskih urah, ko sta prve zabave željne obiskovalce kar pred Stožicami razgrela Dean on the Mike in Anita Gošte z Aktualovo Galamo, vse dokler se dogajanje ni preselilo v dvorano, kjer sta za noro vzdušje skrbela Aktualov voditelj Klemen Bunderla in njegov sovoditelj – ljubljenec občinstva, maskota Aktualko.

A11RD_medije-1.jpg
Aktualov 11. rojstni dan
Media24
Prvi so na oder stopili fantje iz skupine Kingston, ki so s svojimi legendarnimi uspešnicami dodobra razgreli zbrane obiskovalce.

A11RD_medije-43.jpg
Aktualov 11. rojstni dan
Media24

Za prvo presenečenje večera je poskrbela Klapa Rišpet, ki je na oder povabila mlado slovensko pevko Ulo Ložar, s katero so nas navdušili že tri leta nazaj, na Aktualovem dnevu žena 2015. Skupaj so poskrbeli za čustven nastop, ki je marsikomu orosil oči.

A11RD_medije-116.jpg
Aktualov 11. rojstni dan
Media24

Čustveno vzdušje je pričarala tudi Nina Badrić, ki je z uspešnicama Dani i godine ter novim singlom Rekao si, popolnoma navdušila tako zbrana dekleta, kot tudi fante.

A11RD_medije-115.jpg
Aktualov 11. rojstni dan
Media24

Za drugo presenečenje večera je poskrbel drugi skriti gost, ki mu mnogi pravijo prvi tenor Dalmacije. Marko Škugor je skupaj s Klemnom Bunderlo in zbranimi obiskovalci, radiu Aktual zapel vse najboljše, ob tem pa je na oder prišla prava poslastica.

A11RD_medije-137.jpg
Aktualov 11. rojstni dan
Media24
Aktualovi mornarji in mornarke so ob tem na veliki oder namreč prinesli ogromno torto, s katero so se v nadaljevanju sladkali obiskovalci pred odrom in po dvorani.

Aktualovi mornarji in mornarke, Marko +ákugor ter rojstnodnevna torta iz Studia KCAKE.jpg
Aktualovi mornarji in mornarke, Marko Škugor ter rojstnodnevna torta iz Studia KCAKE.
M24.si

Za nekoliko drugačno, a nič manj atraktivno presenečenje so poskrbeli v Tehničnih pregledih Avto Krka, ki so trem srečnežem podarili brezplačne tehnične preglede za naslednjih 10 LET!

avto krka .jpg
Direktor podjetja Avto Krka Jure Verstovšek s svojimi sodelavci
Marko Vavpotič, M24

Glasno petje je odmevalo tudi ob nastopih Željka Bebka in Nede Ukraden, ki ju je občinstvo pozdravilo z glasnim vzlikanjem.

A11RD_medije-241.jpg
Aktualov 11. rojstni dan
Media24

A11RD_medije-160.jpg
Aktualov 11. rojstni dan
Media24

Veliko presenečenje večera so prav zagotovo bili tudi preostali gostje presenečenja. Obiskovalci so bili ob prihodu Ines Erbus, Nine Donelli, Domna Kumera, skupine Tequila in Tilna Lotriča, popolnoma navdušeni, še bolj pa jih je navdušil konec njihovega nastopa, ko so skupaj zapeli uspešnico decembrskih dni – Belo snežinko.

A11RD_medije-231.jpg
Aktualov 11. rojstni dan
Media24

Zadovoljni obiskovalci in ekipa Aktualovcev je ob koncu praznovanja zagotovila, da se znova srečajo prihodnje leto in poskrbijo za še večje in še bolj odmevno praznovanje, kot je bilo letošnje, obenem pa so napovedali posebno presenečenje, ki ga bodo poslušalcem radia Aktual razkrili že v PONEDELJEK.

A11RD_medije-34.jpg
Stožice so bile polne
Media24

Dogodek so omogočili Tehnični pregledi Avto Krka, Phillips, Mesarstvo Herga in Jeruzalem Ormož.

Celotno foto galerijo iz Aktualovega 11.rojstnega dne lahko pričakujete kmalu!

FotogalerijaNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)