OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

22:57

ZEZANJE

ELITA

22:54

LITAR VINA

FLAMINGOSI FEAT. ANA BEBIC

22:51

LUTKA (MINLESS REMIX)

S A R S

22:48

LUDNICA

TAMBURASKI SASTAV BEHAR

22:43

TAKVI KAO TI

BADRIC, NINA

22:40

UMBRELLA

THE BASEBALLS

22:37

DO KONCA

SKORBAND

22:33

ZALUTALI POGLED

BRALIC, TOMISLAV I KLAPA INTRADE

22:30

ANJA

OD SRCA DO SRCA

22:29

DA SI TU

ZAK, IVAN

20. 10. 2018 15:45 | m

Na Prepihu nepozabna Oktoberfešta! Nora zabava tudi nocoj!

Nepogrešljivi Dean on the Mike. Foto: Anže Virant

Zabave želji so sinoči znova prišli na svoj račun. Na Prepihu nad Novim mestom, ki si ga je zagnana ekipa agencije Event24 izbrala za prizorišče svojih velikih dogodkov, se je začela najbolj vroča zabava te jeseni, Oktoberfešta, na kateri so Aktualova Galama, Ines Erbus in Grupa Vigor poskrbeli za še en nepozaben večer in žur do zgodnjih jutranjih ur.

oktoberfešta, prepih.jpg
Navdušena množica obiskovalcev je uživala in pozabila na vse skrbi.
Anže Virant

Pod šotorom na velikem parkirišču Restavracije Prepih se je zbrala večja množica ljudi od vsepovsod. Prepevalo in plesalo je mlado in staro, vsi pa so v en glas zatrjevali, da se zagotovo vrnejo še na nocojšnji drugi večer edinstvene Oktoberfešte, ko bodo za novo noro zabavo poskrbeli Mladi Dolenjci, Petkova pumpa, velika osvajalka moški src Nina Donelli in skupina Tequila.
Med prvimi, ki so stopile na prizorišče dvodnevnega rajanja, so bile prijateljice Leja in Eva iz Krškega ter Pia iz Logatca, sicer zveste poslušalke radijskih postaj Aktual, Veseljak in Krka, ki so komaj čakale, da se vse skupaj začne. »Prišle smo žurat in smo velike oboževalke Ines Erbus. Na Prepihu smo bile že večkrat, vendar prvič tukaj na Oktoberfešti. Pričakujemo noro zabavo,« so dejale v en glas. Prvič so se tovrstne zabave udeležili tudi fantje iz okolice Trebnjega, ki jih je med drugim prepričala odlična glasbena ponudba. Aljaž, Andraž in Nik so dejali, da so se kar na hitro odločili, kje bodo preživeli petkov večer in ni jim bilo žal.

oktoberfešta, prepih.jpg
Vzdušje je bilo odlično.
Anže Virant

Ker nobena zabava ne mine brez Aktualove galame, je obiskovalce najprej ogreval in dvigoval vzdušje odštekani Dean on the Mike, predvsem moški del publike pa je nato povsem razgrela vroča Ines Erbus, ki je nastop začela z uspešnico Moje oči plave.

oktoberfešta, prepih.jpg
Vroča Ines Erbus je razgrela obiskovalce Oktoberfešte.
Anže Virant

Množica je skupaj z njo plesala in prepevala njene največje hite, tudi zadnjega Ti i ja. Ena najbolj simpatičnih in postavnih slovenskih pevk, je dejala, da se z veseljem vrača na Dolenjsko, ker je tukaj vedno največji žur.

IMG_8575.jpg
Pevec Mario Roth je bil sinoči dobro razpoložen.
Anže Virant

Za drugi vrhunec večera pa so v svojem prepoznavnem stilu poskrbeli fantje iz Grupe Vigor, na katere so čakale predvsem predstavnice nežnejšega spola. Njihova oboževalka je tudi Nataša iz Soteske, ki je na zabavo pripeljala tudi moža Tomaža. Kot je povedala, si jih je vedno želela slišati v živo in včeraj se ji je uresničila dolgoletna želja.

oktoberfešta, prepih.jpg
Pevec Mario Roth je bil sinoči dobro razpoložen.
Anže Virant

Dodajmo še to, da so organizatorji Event24 dobro poskrbeli tudi za hrano in pijačo.

Dogodek so omogočili: Avtohiša Berus, Kobra Team d. o. o., Šalehar Transport, Zavarovalnica Sava in Optika Poljšak.

FotogalerijaNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)