TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

0:32

NAJBOLJI KLUB U GRADU

NEDA UKRADEN

0:28

STO ZIVOTA

DINO PETRIC FT. KATARINA GRUJO

0:25

DOLAZI TRIDESETA

BEGINI

0:22

NA VETRU S SEVERA

JAN PLESTENJAK

0:18

FALI MENI ONA

JOLE

0:15

PUTNIK TVOGA BRODA

MARKO SKUGOR

18. 10. 2018 13:30 | m

Zadnja turneja najlepšega tenorskega vokala vseh časov

José Carreras s simfoničnim orkestrom - Ljubljana, Arena Stožice, 10. Marec 2019

Ne zamudite poslovilne turneje legendarnega tenorja Foto: Promocijsko gradivo

Kralj čustvenih performansov in eden izmed najlepših tenorskih vokalov vseh časov Jose Carreras, se s čustveno poslednjo turnejo, poslavlja od opernih dvoran in občinstev po vsem svetu. V svoji dolgoletni karieri je sodeloval s prestižnimi opernimi hišami, največjimi orkestri in skladatelji na svetu ter pustil velik pečat v svetu klasične glasbe, tako s samostojnimi performansi, kot tudi v legendarni zasedbi Treh Tenorjev, ko je v družbi Plácida Dominga in Luciana Pavarottija, navduševal polne dvorane obiskovalcev po vsem svetu in poskrbel za vrhunske, čustev polne koncerte. 

Po dolgoletnem ustvarjanju in številnih prestižnih nagradah, ki jih je prejel za svoje delo ter po hudi bolezni, se je pred leti znova podal pred občinstva in na operne odre ter poskrbel za vrnitev, kot je še ni bilo. Njegov glas velja za enega izmed najlepših tenorskih vokalov vseh časov, njegova vrnitev na klasične odre pa nedvomno zajema romantičen repertoar, ki ga s svojo nežnostjo in vrhunskim glasom, približa obiskovalcem svojih koncertov in jih prav gotovo ne pusti ravnodušnih. V svoji poslednji turneji, obljublja koncert, poln čustev in strasti.

Vabimo vas, da se poslovilne turneje enega izmed najlepših tenorskih vokalov, če ne celo najlepšega, udeležite tudi sami in začutite romantično noto njegovega glasu. V sklopu zadnje, poslovilne turneje, bo legendarni tenor, obiskal tudi Ljubljano. Občinstvo v ljubljanski Areni Stožice bo pustil brez besed 10. marca 2019.

pvr7_960_360.jpg
Jose Carreras, legendarni tenor
Promocijsko gradivo

Vstopnice za romantični koncert bodo na voljo že od 19. OKTOBRA 2018, zato si zagotovite svoje mesto na zadnji turneji legendarnega tenorja!

Videogalerija