TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

1:06

KUPIT CU NAM SAT

ZELJKO BEBEK

1:02

TVOJA I GOTOVO

LORENA

0:59

ZENA IZ SNOVA

NENAD VETMA

0:56

LIPOTA MOG ZIVOTA

SINISA ZUNEC

0:53

DIVNA

GRUPA VIGOR

0:50

JAGODE I COKOLADA

DJAVOLI

24. 09. 2018 10:15 | RA

PRIDRUŽITE SE NAM NA AKTUALOVEM 11. ROJSTNEM DNEVU!

Praznujmo in se veselimo skupaj!

Aktualov 11. rojstni dan Foto: RA

Po 11-ih letih smeha, zabave in aktualne glasbe, po 11-ih letih največjih uspešnic, neskončnega poletja in razprodanih koncertov ter po 11-ih letih nore zabave in spektakularnih trenutkov z vami – našimi najboljšimi poslušalci, ki ste del naše velike in unikatne družine, vas vabimo, da skupaj praznujemo AKTUALOV 11. ROJSTNI DAN!

Dogodek, ki smo ga čakali celo leto, ki osrečuje in je ustvarjen samo za vas, bo v petek, 7. decembra 2018, v največji slovenski dvorani – Stožice, ponovno združil mlado in staro!

Razkrivamo vam glasbene legende, s katerimi bomo zažurali pozno v noč in poskrbeli, se bo dvorana Stožice na Aktualov rojstni dan TRESLA!

Z nami bodo praznovali:

KINGSTON

Za vsak rojstni dan se spodobi nekaj »galame« in mi jo na Aktualovem 11. rojstnem dnevu skupaj naredimo z udarnimi ritmi njihovih uspešnic »Mi delamo galamo«, »Cela ulica nori« idr. Najboljši slovenski žurerji praznujejo že skoraj pol abrahama, mi pa smo se v tem času nalezli zvrhanega kupa njihovih uspešnic. A niso že skoraj ponarodele? Pričakujte prijeten, prijazen in energije poln Kingston-rompompom!

KLAPA RIŠPET

Že tako veličastne Stožice nam v Dalmacijo preobleče in vonj po borovcih in morju pričara ena najmlajših dalmatinskih klap, ki pa je v trenutku postala tako renomirana in prekrasno sprejeta pri poslušalcih, da je celo zmagala na eminentnem Splitskem festivalu! Klapa Rišpet, ki se nam je še posebej vtisnila v srce po prečudoviti baladi »Prsti zapleteni«, je prav po Aktualovih koncertih odkrito priznala: »Aktualovo občinstvo je najboljše. To je sanjsko občinstvo!« Vau!

ŽELJKO BEBEK

»Laku noč sviraći« je le ena od najbolj čudovitih pesmi najpopularnejšega in najbolj spoštovanega glasbenika v naši regiji z zavidljivo kariero, ki je dolga že več kot 40 let! Ima znanje, izkušnje, in, kar je najpomembnejše, neskončno voljo! Odlikuje ga spoštovanje do slehernega človeka v občinstvu in z velikim cmokom v grlu pove, da zelo pogreša prijatelja Oliverja Dragojevića, s katerim sta posnela prekrasno pesem "Ako voliš ovu ženu". Pripravite se na močna čustva, s katerimi vas objame največja živa legenda – Željko Bebek!

NINA BADRIČ

Ljubezen. To bo glavno koncertno vodilo dobitnice najprestižnejših glasbenih nagrad, med njimi celo glasbenih oskarjev (porin). Vedno prečudovita, sijoča in bleščeča Nina Badrić nam srce omehča tudi z največjima uspešnicama njene kariere – »Čarobno jutro« in »Dani i godine«. Pričakujte Ninin nepozabni čustveni spektakel in, pssst, eno najlepših ženskih toalet večera!     

NEDA UKRADEN

Na Aktualov 11. rojstni dan prihaja edinstvena zvezda Jugoslavije. Poznate jo mladi in starejši in z njo zapojemo tako prekrasno večno uspešnico »Zora je« kot mlajšo »Dobro došli šampioni«. Obenem prava romantična in energijska bomba se počuti, kot bi pred kratkim praznovala 30. rojstni dan. In dodaja, da leta na papirju niso pomembna, pač pa tisto, kar zmore dajati. Vam, Aktualovci! Neskončno se že veselimo vselej karizmatične šampionke Nede Ukraden!

Vse to in še več!

Poleg razkritih glasbenih imen pa bodo na Aktualovem 11. rojstnem dnevu nastopili tudi skriti gosti presenečenja, ki so pravzaprav že stalnica naših praznovanj. Le kdo bo stopil na oder največjega glasbenega in scenskega spektakla letošnjega decembra?

Iz prve vrste lahko preverite kar sami! Da bi z družbo najboljših Aktualovcev doživeli glasbeni spektakel tudi sami in ker so vstopnice za zadnji koncert pošle v samo treh dneh, si svojo zagotovite že danes! Najcenejše vstopnice od 21 EUR naprej, si zagotovite v predprodaji do 12.10.2018, na vseh Poštah, Petrolovih bencinskih servisih in ostalih prodajnih mestih Eventima!

KER SI ZASLUŽITE NAJBOLJŠE! Vaši Aktualovci.

Fotogalerija