OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

15:05

NAPILE SE ULICE

BIJELO DUGME

14:57

CURA ZA SVE

BLAGDAN, MAJA

14:57

TAKO LEPO MI JE

KEUC, MAJA

14:53

SOKOLE

ZECIC, DRAZEN

14:48

OBECAJEM

NOVKOVIC, BORIS

14:40

SUMMER MIX 2018 (UNPLUGGED)

KUMER, DOMEN

14:34

JEDINA JUBAV MOGA ZIVOTA

KLAPA RISPET I DORIS DRAGOVIC

14:05

MAL NAPREJ PA MAL NAZAJ

CUKI

13:55

MORSKI VUK

DRAGOJEVIC, OLIVER AND TONI CETINSKI

13:51

IZNENADJENJE

KOKIC, EMILIJA

16. 08. 2018 15:34 | RA

Hi Festival: Najlepša zadnjica na Hrvaškem bo danes (17.8.) v Zasavju!

Zabavala nas bo tudi vroča Lidija Bačić.

Fatalna Lidija Bačić, katere zadnjica velja za najlepšo zadnjico na Hrvaškem, se je v preteklosti že znašla v središču pozornosti, saj številni namigujejo, da je njen seksi videz pravzaprav rezultat obiska plastičnega kirurga …

Dalmatinska pevka, ki na nastopih dodobra ogreje tako moške kot tudi ženske, vsakič poskrbi, da na koncu obiskovalci ne vedo, kaj jih je navdušilo bolj – njen glas ali stas. S svojimi uspešnicami Viski, Vozačka dozvola in Prokleto dobro ljubiš pa vedno znova razgreje množico pod odrom. Čeprav ostaja večina obiskovalcev njenih koncertov popolnoma navdušena nad njenim videzom, pa so v javnosti odjeknile zlobne govorice, ki namigujejo, da si je pri doseganju seksapilnega videza pomagala s plastičnimi operacijami.

Lidija, ki se na svojih družbenih omrežjih primerja s pevkami svetovnega formata, kot so Beyonce, Jennifer Lopez in Dua Lipa, je zlobnim govoricam hitro naredila konec. ''Nisem umetna, to sem jaz,'' je sporočila in dodala, da ostaja ista že vrsto let. Zlobnim jezikom pa sporoča, naj svojo pozornost raje usmerijo na njene nove single, album in koncerte.

Njen prvi prihajajoči koncert v Sloveniji bo v petek, 17. 8. 2018, na Ojstrem, med Hrastnikom in Trbovljami, ko bo zabavala množico na norem Hï Festivalu. Pridite in preverite ali govorice držijo, tudi vi!

Hï festival

Po odmevni združitvi zasavskega KumFesta in Štuora, to poletje v Slovenijo prvič prihaja noro zaželjen Hï festival - 3 dnevno dogajanje, trije odri in več kot 40 nastopajočih od 16. – 18. avgusta.

V zasavskem Ojstrem med Trbovljami in Hrastnikom so organizatorji poskrbeli za spektakel, kot ga še ni bilo. Vstopite v svet veličastnosti na festivalu, ki ponuja brezplačno kampiranje med glavnim odrom, new vision areno in psychedelic culture stageom.

Preverite dogajanje na spletni strani hifestival.org, kjer bo med izvajalci finalnega dogajanja glavnega odra tudi vroča Lidija Bačić. Nastopila bo v petek 17. avgusta.

Vstopnice so že v prodaji na Olaii.com in Eventimovih prodajnih mestih – zagotovite si svojo že zdaj in doživite poletje veličastnosti tudi sami!

Hi festival.jpg
Hi festival nastopajoči
Hi festivalVreme

Ljubljana

24.09.2018

17°
 • TOR
  Partly cloudy overnight.

  2° / 18°

 • SRE
  Partly cloudy until evening.

  2° / 21°

 • ČET
  Clear throughout the day.

  4° / 22°

 • PET
  Partly cloudy overnight.

  5° / 19°

 • SOB
  Partly cloudy until afternoon.

  4° / 19°

Aktualne radijske novice

Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)