OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

19:25

BOLJE BITI PIJAN NEGO STAR

KARMA

19:16

VPRASAJ ME KAKO ZIVIM

RUDAN, MIRAN VS DEEJAYTIME

19:10

ANTE

SEVERINA

19:07

TREBACE TI

SAMARDZIC, ZELJKO

19:02

DAJEM BRDO ZLATA

STAVROS, JASMIN & HELENA BLAGNE

18:55

SRCE ZA SRCE

ALYA

18:52

TELO KAO SVILA

STEVANOVIC, DRAGAN

18:48

NISAM JA OD JUCER

JOLE I LUKA BASI

18:41

CAS

RIFELJ, GASPER

18:37

ONO NESTO NASE

BEBEK, ZELJKO

20. 06. 2018 10:03 | m

Aktualova limonada vam pripravi nepozabno zabavo!

To poletje se osvežite z Aktualovo limonado, ki ni le dobra in dobrodelnega namena, ampak tudi nagrajuje! Odlična limonada z metinimi lističi je hit letošnjega poletja, tako kot glasba na Aktualu.

limonada koper1

V Mediabaru ob naročeni pijači prejmete časopis po izbiri, pri naročilu Aktualove limonade bomo od vsakega kozarca prispevali 0,30€ v Sklad 05!

To pa še ni vse! 

Aktualova Limonada bo poskrbela, da bo nekdo izmed vas bogato nagrajen! Pripravil bo lahko super, mega zabavo za vso svojo družbo v Mediabaru, ki ga bo določil sam. 

Kako do svojega nepozabnega žura v Mediabaru?

Sami, v dvoje, s sodelavci, najboljšo družbo ali z vašo družino obiščite enega od 25ih Mediabarov po Sloveniji, naročite Aktualovo limonado in z njo naredite najbolj "kul" fotko, ter jo pošljite na limonada@radioaktual.si .

Ob koncu poletja bomo izbrali najbolj izvirno fotografijo, ki bo nekomu izmed vas prinesla nepozabno zabavo v Mediabaru.

limonada11

Sklad 05 je ustanova za družbene naložbe. Denar, ki ga zbere, namenja dobodelnim projektom, financira izobraževanje brezposelnih, podpira finančno in drugače matere z otroki, ki so se zaradi nasilja v družinah morale umakniti v varne hiše itd.

Ob odlični glasbi skupine Tequila so prve Aktualove limonade popili v Mediabaru, v Kavarni Aurora, v Park Centru Koper. Na predstavitvi in prijetnem druženju so bili v množici Aktualovih poslušalcev, med drugim prisotni tudi direktor radia Aktual, Igor Škerlak, vodja koprskega Media bara (Kavarne Aurora) Alenka Odlazek, ekipa Salona lepote Studio 4: Darja Tepeš, Edis Vukalič z boljšo polovico Deniso in Aktualovi voditelji: Tanja Seme, Mojca Gornik in Klemen Bunderla.

Aktualovo limonado je navdihnilo poletje, sonce in prijateljstvo. Tako vam poleg prijetne osvežitve ob kateri začutite prijetni morski veter, omogoča, da storite nekaj dobrega za tiste, ki vašo pomoč potrebujejo, ob tem pa ste lahko tudi bogato nagrajeni!

limonada2
( z leve proti desni) Direktor radia Aktual, Igor Škerlak, vodja koprskega Media bara, Alenka Odlazek, Tanja Seme, Mojca Gornik in Klemen Bunderla

Mediabar bo namreč 0,30€ od vsakega kozarca Aktualove limonade namenil Skladu 05. Zbrana sredstva bomo predali družinam in pomoči potrebnim posameznikom na zaključnem dobrodelnem dogodku septembra na Bledu.

limonada27
Skupina Tequila in Klemen BunderlaVreme

Ljubljana

18.07.2018

27°
 • ČET
  Mostly cloudy starting in the afternoon.

  15° / 29°

 • PET
  Mostly cloudy throughout the day.

  16° / 28°

 • SOB
  Rain starting in the afternoon, continuing until evening.

  16° / 27°

 • NED
  Partly cloudy until evening.

  14° / 25°

 • PON
  Clear throughout the day.

  14° / 26°

Aktualne radijske novice