TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO

4:25

MARIJA

GRUPA VIGOR

4:22

LETIM

ZAN SERCIC FEAT. SAKALI

4:19

SRCE NIJE KAMEN

TOSE PROESKI

4:16

MOJA LIPA DALMATINKA

DARUS DESPOT

4:12

ZAKLAD

MARAAYA

4:08

LIPOTO

TOMISLAV BRALIC & KLAPA INTRADE

20. 06. 2018 10:03 | m

Aktualova limonada vam pripravi nepozabno zabavo!

Nagradna igra je zaključena!

To poletje se osvežite z Aktualovo limonado, ki ni le dobra in dobrodelnega namena, ampak tudi nagrajuje! Odlična limonada z metinimi lističi je hit letošnjega poletja, tako kot glasba na Aktualu.

limonada koper1.JPG

V Mediabaru ob naročeni pijači prejmete časopis po izbiri, pri naročilu Aktualove limonade bomo od vsakega kozarca prispevali 0,30€ v Sklad 05!

To pa še ni vse! 

Aktualova Limonada bo poskrbela, da bo nekdo izmed vas bogato nagrajen! Pripravil bo lahko super, mega zabavo za vso svojo družbo v Mediabaru, ki ga bo določil sam. 

Kako do svojega nepozabnega žura v Mediabaru?

Sami, v dvoje, s sodelavci, najboljšo družbo ali z vašo družino obiščite enega od 25ih Mediabarov po Sloveniji, naročite Aktualovo limonado in z njo naredite najbolj "kul" fotko, ter jo pošljite na limonada@radioaktual.si .

Ob koncu poletja bomo izbrali najbolj izvirno fotografijo, ki bo nekomu izmed vas prinesla nepozabno zabavo v Mediabaru.

limonada11.jpg

Sklad 05 je ustanova za družbene naložbe. Denar, ki ga zbere, namenja dobodelnim projektom, financira izobraževanje brezposelnih, podpira finančno in drugače matere z otroki, ki so se zaradi nasilja v družinah morale umakniti v varne hiše itd.

Ob odlični glasbi skupine Tequila so prve Aktualove limonade popili v Mediabaru, v Kavarni Aurora, v Park Centru Koper. Na predstavitvi in prijetnem druženju so bili v množici Aktualovih poslušalcev, med drugim prisotni tudi direktor radia Aktual, Igor Škerlak, vodja koprskega Media bara (Kavarne Aurora) Alenka Odlazek, ekipa Salona lepote Studio 4: Darja Tepeš, Edis Vukalič z boljšo polovico Deniso in Aktualovi voditelji: Tanja Seme, Mojca Gornik in Klemen Bunderla.

Aktualovo limonado je navdihnilo poletje, sonce in prijateljstvo. Tako vam poleg prijetne osvežitve ob kateri začutite prijetni morski veter, omogoča, da storite nekaj dobrega za tiste, ki vašo pomoč potrebujejo, ob tem pa ste lahko tudi bogato nagrajeni!

limonada2.JPG
( z leve proti desni) Direktor radia Aktual, Igor Škerlak, vodja koprskega Media bara, Alenka Odlazek, Tanja Seme, Mojca Gornik in Klemen Bunderla

Mediabar bo namreč 0,30€ od vsakega kozarca Aktualove limonade namenil Skladu 05. Zbrana sredstva bomo predali družinam in pomoči potrebnim posameznikom na zaključnem dobrodelnem dogodku septembra na Bledu.

limonada27.JPG
Skupina Tequila in Klemen Bunderla

Fotogalerija