TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

21:33

SEKO MOJA

LUKA BASI

21:28

PLOVILA MALA BARKA

VINKO COCE & MARINA TOMASEVIC & KLAPA LANTERNA

21:25

SEKUND ILI DVA

MARKO SKUGOR

21:19

EVO NOCI, EVO LUDILA

VLADO KALEMBER

21:16

LJUBAV JE ZA LJUDE SVE

SREBRNA KRILA

21:11

ARRIVA

TANJA ZAGAR

21:07

JA SAM NA TE PONOSAN

TARAPANA BAND & MATE BULIC

21:04

DOK PALME NJISU GRANE

DUBROVACKI TRUBADURI

20:56

AKO SI MUSKO

IVANA KOVAC

20:53

PROPALA VEZA

NINA DONELLI

07. 06. 2018 17:31 | m

Odlična zabava na pikniku Zvezde pod klobuki

Lani smo plesali med dežnimi kapljami in slabo uro pred letošnjo, že tretjo izvedbo piknika Zvezde pod klobuki so se grozeče črni oblaki valili proti igrišču za golf v Smledniku, a nato s pomočjo pozitivnih misli zavili vstran in – posijalo je sonce! Sonce, ki je še dodatno obsijalo številne zvezde – tiste, ki svetijo že leta, sveže in porajajoče se. No, in kdo ve – mogoče se tudi med številnimi otroki, ki so skupaj s starši prišli uživat, skriva kakšna bodoča zvezda?  

136mv.jpg

Uredništvo revije Zvezde je tudi letos izbralo in nagradilo najbolj domiselne klobuke, izbor pa je bil vse prej kot lahek: za najbolj domiseln ženski klobuk so izbrali glasbeno navdahnjen klobuk pevke Maje Založnik, njeno pokrivalo pa je kot najbolj zanimivo izbral tudi oblikovalec Milan Gačanovič in ji kot posebno nagrado poklonil enega od svojih klobukov, ki jih je tudi razstavljal. Nagrado za najbolj izviren moški klobuk je prejel Dejan Krajnc, ki slovi po svoji vedno zanimivi pričeski, ki ji je seveda ustrezno prilagodil tudi svoje včerajšnje pokrivalo. Tudi letos je uredništvo izbralo najbolj zanimiv otroški klobuk, nagrada naših sponzorjev pa je šla v roke Ayane Paynich, hčere Anne Paynich. Z domiselnimi klobuki in pokrivali, s katerimi so izražali svojo osebnost, hobije ali pa so se s pokrivalom komu ali čemu poklonili, so izstopali tudi: Damjan Murko z družino, Alja Viryent, družina Štamolj Droljc, Nina Gazibara, Indira Ekić, akrobata Filip Kržišnik in Blaž Slanič, Anabel, Jasna Kuljaj, Regina, David Urankar, usklajeno kot vedno so prišli člani skupine Victory in družina Radia Aktual ter mnogi drugi.

099mv.jpg

Med nastopajočimi smo vlogo glavnih zvezd pod klobuki znova zaupali Čukom, ki so znova izpolnili – in presegli! – vsa pričakovanja. Zabavali so otroke in navdušili starše oziroma odrasle, spretno so se prilagajali dogajanju in na odru gostili mnoge glasbenike – Dejana Vunjaka, skupino Victory, zimzelenega Ivana Hudnika, Andrejo Sonc, voditeljico TV Veseljak Majo Oderlap, novi zvezdi Tatjano Mihelj in Urbana Vidmarja, Gade, Janija Pavca, Domna Kumra in še koga, pod odrom pa se je vrtelo mlado in staro in prepevalo uspešnice – nekatere so stare že kar trideset let, saj Čuki v letošnjem letu praznujejo 30. obletnico delovanja.

083mv.jpg

Program je z obilo dobre volje in pozitivne energije, veščim občutkom za improvizacijo ter seveda nenehnim klepanjem rim odlično vodil priljubljeni raper Trkaj, v trenutkih, ko so Čuki počivali, pa je za glasbeno opremo skrbel neprekosljivi DJ Dady, ki je med številnimi hrvaškimi glasbeniki – opazili smo tako Davorja Borna, legendarna Davorja Radolfija in Jasmina Stavrosa in mične Učiteljice – na oder povabil pevko Taro, ki jo večina pozna po delu s skupino Karma, zdaj pa si uspešno utira pot kot samostojna izvajalka, kar je z odličnim nastopom zgolj ob spremljavi akustične kitare potrdila tudi v Smledniku.    

Fotogalerija