TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

13:56

NITKO NIJE LUD DA SPAVA

CRVENA JABUKA

13:51

RANO

MINEA

13:47

STO JE OD MENE OSTALO

DORIS DRAGOVIC & PETAR GRASO

13:39

ONO NESTO NASE

ZELJKO BEBEK

13:35

MOJE OCI PLAVE

INES ERBUS

13:31

DEJ RUKN ME

ROK N BAND

21. 05. 2018 15:54 | m

2. Ave Grill Mobil piknik z Aktualom

Drugi Ave Grill Mobil piknik, razveselil ekipo na Polici pri Grosupljem!

Drugi Ave Grill Mobil piknik nas je popeljal na Polico pri Grosupljem. Zvrhano naložen kombi, se je malo pred 12, odpeljal k našim srečnim izžrebancem, ki so nas že nestrpno pričakovali.

ave5.jpg


Že ob prvem stisku roke je bilo jasno, da smo prišli med dobre ljudi. Janez nas je pričakal v družbi svojih sosedov in prijateljev, vsi pa so že nestrpno čakali, da prižgemo naš Napoleon žar in začnemo z roštiljanjem! Seveda ni manjkala niti odlična glasba, ki je bila razlog, da so nas kaj hitro zasrbele tudi pete. Lokacija 2. Ave Grill Mobil piknika je bila idilična.

ave4.jpg

Razgled na travnik poln pomladanskih cvetlic in bližnji gozd, sta nas vse osupnila. Prav tako, kot tudi odlične sladice, ki so jih pripravili naši gostitelji in polenta s šparglji, ki je bila božanska. Aktualovci smo sicer s seboj prinesli čisto vse, kar človek potrebuje za dober piknik, pa tudi pravega žar mojstra, ki ni razočaral. Tibor Baiee, tekmovalec letošnjega kuharskega šova Masterchef je upravičil vsa naša pričakovanja.

ave12.jpg

Ker se je ekipa iz Police nad Grosupljem izkazala za čisto 10-ko sta jih Grega Javornik in Ajda Mlakar »počastila« tudi z vstopnicami za Aktualovo Roštiljado, ki se bo, že drugo leto zapored zgodila na Kardeljevi ploščadi, 1.6.2018.

Fotogalerija