OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

23:41

BOLJI NEGO IKAD

MEJASI

23:35

JEDNA ZIMA SA KRISTINOM

COLIC, ZDRAVKO

23:32

YOU TO ME ARE EVERYTHING

REAL THING

23:25

NE VJERUJ VINU

GALINA, JURAJ & IGOR DELAC

23:21

NA KANTUNU

ZGONC, MARJAN IN KLAPA MEDITERAN

23:17

BAMBINA

ROK N BAND

23:12

TUKAJ ZA TE

KVATROPIRCI

23:06

HEAL THE WORLD

JACKSON, MICHAEL

23:03

LE ZAKAJ SI ZALOSTNA

101 KA

22:55

KADA ZENA ZAVOLI

CETINSKI, TONY

19. 05. 2018 14:15 | M

Na Prepih se vedno radi vračamo. Nocoj bo noro!

Z legendarnim Davorjem Bornom so plesali, skakali in peli prav vsi! Foto: Mare Vavpotič

Petkova pumpa, skupina Tequila in Davor Borno so sinoči poskrbeli za še en večer nore zabave Vikenda na Prepihu. V šotoru na velikem parkirišču znane restavracije je prepevalo in plesalo mlado in staro, vsi pa so v en glas zatrjevali, da se zagotovo vrnejo še na nocojšnji drugi večer vikenda zabave, ko bodo za žur skrbeli Aktualova galama, Colonia in Neda Ukraden.

nsmail-9

»Letos sem drugič tu, predvsem zato, ker je bil lani res neponovljiv žur, a očitno ga bomo s prijatelji ponovili,« je v smehu povedala Nika iz Krškega, sicer redna poslušalka Radia Aktual. Vikend na Prepihu jo je za obisk prepričal z glasbeno ponudbo, ob tem je dodala, da se tu zberejo vsi njeni prijatelji. »Tretje leto sem tu, predvsem zaradi plesa in zabave,« je pristavil njen prijatelj Aljaž iz Šmarjeških Toplic. Na vprašanje, ali bosta zmogla še en večer zabave in se nocoj vrnila na »prizorišče zločina«, pa sta oba odgovorila: »Obvezno!«

prepih2
DJ Boštjan in Petkova pumpa sta do konca razgrela petkove obiskovalce!
Mare Vavpotič

Kot omenjeno, je obiskovalce prvega večera v skoraj dveurnem nastopu ogreval DJ Boštjan s svojo Petkovo Pumpo, tik pod odrom pa je množica nato noro zaplesala že ob prvih taktih pesmi 'Niko nema dva života', vzdušje se je stopnjevalo z 'Zora je', pa 'Hajde da ludujemo' itd. Za to so poskrbeli mladi člani 6-članske zasedbe s Primorske, skupina Tequila. »Na Prepihu smo nastopili na Oktobrski fešti in lahko rečem le, da je bil to top žur!« je tik pred nastopom povedal pevec skupine Patrik Babič in se zahvalil vsem, ki so prišli, ter zaželel, »da zadeva res postane tradicionalna in se spet vidimo, jeseni ali pomladi«.

prepih6
Živahni Primorci na odru Dolenjske!
Mare Vavpotič

Tako Tequila kot prvo ime sinočnje zabave Davor Borno so nedavno predstavili svoja singla. Poslušalci radia Aktual so tako prvi spoznali pesem 'Lažu lažu sve' od Tequile in 'Dukati' od Borna, s katerim je priljubljeni Dalmatinec in stari znanec Aktualovih zabav začel sinočnji nastop in nemudoma s konfeti ter »zlatimi cekini« poskrbel za še bolj vroče nadaljevanje zabave.


Z njim je poleg ostalih prepevala še skupina treh prijateljic, ki na Prepihu prav tako ni bila prvič. »Že lani je bila nora glasba in dobra družba, zato letos ni bilo dvoma, ali pridemo. Vam povem, da smo lani zadnji zapustili prizorišče, bilo je okoli 4.30 zjutraj! Program se je zaključil že prej, a je bilo vzdušje pravo, da smo ostali do jutra. V soboto bo zagotovo spet tako, saj prideta Colonia in Neda, to bo noro,« je priznala Zdenka iz Brusnic in navrgla, da je Vikend na Prepihu edina prireditev, na kateri se zberejo od 14 do 60 let stari ljubitelji dobre glasbe.

prepih3


Dvodnevno zabavo organizira Event 24 ob podpori pokroviteljev: SPC KREVS D.O.O., KOBRA TEAM D.O.O. IN TRANSPORTI ŠALEHAR.

Tekst: E. N.
Foto: Mare Vaupotič
Video: Event24Vreme

Ljubljana

17.06.2018

17°
 • PON
  Partly cloudy starting in the afternoon, continuing until evening.

  15° / 28°

 • TOR
  Partly cloudy throughout the day.

  16° / 29°

 • SRE
  Mostly cloudy starting in the afternoon.

  17° / 30°

 • ČET
  Rain throughout the day.

  13° / 23°

 • PET
  Partly cloudy overnight.

  9° / 20°

Aktualne radijske novice