OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

02:13

FESTA MIX

JADRANSKI MAESTRALI

02:09

KAPJA VINA

ROSO, MARIO

02:03

ZLOMLJENA

RICHIE, RUSKO

21:54

HEJ BRATE MOJ

STAVROS, JASMIN

21:50

DUGO TOPLO LJETO

DJAVOLI

21:47

KISS AND SAY GOODBYE

UB 40

21:41

RECI CES MI FALA

KLAPA RISPET

21:35

RIBARI

COCE, VINKO

21:32

DALMACIJA U MOM OKU

KOVAC, MISO

21:27

ZAME ZAKANTAJ

ZAGAR, TANJA

14. 05. 2018 09:55 | TS

Aktualovci in AVE GRILL MOBIL razgreli Čeče!

S seboj smo pripeljali čisto vse. Žar, okusne Ave grill dobrote, ohlajeno pijačo, žar priloge, glasbo ter kar je najpomembneje…dobro voljo.

Neizmerna sreča nagrajencev ob obisku Aktualovcev in Ave grill mobila!

V soboto 12. maja se je ekipa Radia Aktual odpravila na prvega od dveh napovedanih AVE GRILL MOBIL piknikov. Poslušalka Dolores Kirhmajer – Doly je bila tista, ki je s prijavo na Aktualov Facebook profil imela največ sreče, saj smo prav njeno lokacijo in prijavljeno družbo izbrali za to, da jim priredimo res nepozaben dan.

Sreča je bila nepopisna, družba iz Čeč pri Hrastniku, kjer se je vse skupaj tudi dogajalo, pa fantastična. Povabljenih je bilo cca. 30 ljudi od katerih so kar trije praznovali rojstni dan.

DSC_6397.JPG
Aktualova voditelja Tanja Seme in Jure Ličen, srečna izžrebanka Dolores ter trije slavljenici, Andrej, Ana in Uroš

»Roštilj plac« je bil popoln in kot nalašč za nepredvidljivo majsko vreme. Aktualova voditelja Tanja Seme in Jure Ličen sta poskrbela za veselo vzdušje, tekmovalec letošnjega kuharskega šova Masterchef, Siniša M. Vasiljev pa za lačne želodčke. Družba je bila odlična in roštilj z Ave grill mobilom nepozaben! 

Veselo družbo smo na koncu presenetili še z vstopnicami za Aktualovo Roštiljado 2018. Slovo je bilo tako veliko lažje, saj smo vedeli, da se srečamo spet 1. junija na Kardeljevi ploščadi.

DSC_6487.JPG

Vednar NI ŠE KONEC!!! Aktualovci lahko pridemo tudi k vam! Prijavite se na super mobilni roštilj Ave grill mobil tudi VI. 

Kako? 

Na Aktualovem Facebook profilu pod video v katerem se Aktualovci že pripravljamo na 1. junij, prilepite fotografijo vaše najljubše roštilj lokacije ter pripišite koliko številčna družba boste v soboto 19. maja.

Izmed vseh prijavljenih bomo tudi ta petek izbrali nekoga, h kateremu se bomo Aktualovci pripeljali z Ave grill mobilom in poskrbeli, da bo vaša roštilj zabava nepozabna.

Ste pripravljeni?  Mi smo in že komaj čakamo!

FotogalerijaNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)