OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

21:25

STOJIM NA KANTUNU

DJAVOLI

21:16

LOVE IS STRANGE

ROGERS, KENNY AND DOLLY PARTON

21:11

S RIBAMA JE NAJBOLJE

RADOLFI, DAVOR

21:07

DAN ZA ZALJUBLJENE

PESTNER, OTO

21:03

DANAS SI NETKO SUTRA SI NITKO

ZUNEC, SINISA

20:57

FAVORIT

UKRADEN, NEDA

20:54

LEPO MI JE

ZAGAR, TANJA

20:50

KA PETRUJE

ZAJC, DEJAN

20:46

ZELENA DEZELA

VICTORY

20:11

KAO TI (LIVE)

PARNI VALJAK

03. 05. 2018 10:57 | m

MARKO ŠKUGOR: Obljublja koncerte na katerih vas bo navdušil!

"Obožujem slovensko občinstvo, saj je to publika, ki ceni pravo glasbo!"

Marko Škugor, hrvaški tenorist angelskega glasu in prvi glas Dalmacije, ki občinstva po Balkanu pušča brez besed, marsikomu pa s svojim petjem tudi privabi solze na obraz, ponovno prihaja v Slovenijo! Po lanskoletnem uspehu in prijetni dobrodošlici slovenskega občinstva, se k nam vrača v sklopu turneje po celotni Sloveniji in obljublja koncerte, ki nikogar ne bodo pustili ravnodušnega.

Kljub rosnim 28. letom, Marko Škugor beleži številne uspehe in nagrade, kot svoj največji uspeh pa izpostavlja, da je ostal preprost, ljubeč in zna ceniti družino in prijateljstvo, kar marsikdo v njegovem poklicu izgubi. Na vsakem koncertu da od sebe najboljše kar lahko, se potrudi po svojih najboljših močeh, da ljudje domov odidejo zadovoljni.

Marko Škugor je svojo pevsko kariero začel s klapskim petjem ( klapa Maslina, Kampanel), nato se je podal na samostojno pot, kar šteje med najboljše odločitve v karieri, saj se je le tako lahko popolnoma prepustil glasbi.

marko škugor1.jpegV sklopu velike slovenske turneje se bo Marko Škugor 13. maja ustavil v Ljubljani, 15. julija sledi
Kranj, pravi spektakel dalmatinske glasbe pa pripravlja 14. julija v Celju, kjer bo nastopil z gosti. Na odru se mu bosta pridužili Klapi Cambi in Maslina.

Na koncertih Marka Škugorja boste lahko slišali pesmi iz novega albuma, ki bo poimenovan po najbolj znanem duetu z legendarnim Oliverjem Dragojevićem - ‘’Samo s tobom sam upoznao ljubav’’,  in tudi tiste malo starejše - ‘’Uvik ću te svojom zvati’’, ‘’Usrid srca mog’’, zmagovalno pesmijo splitkega festivala ‘’Ka’dica’’...

Na vprašanje kaj je tisto, kar na koncertih najbolj prevzame, najbolj prepriča, Marko odgovarja, da so to  ISKRENA ČUSTVA.

Videogalerija

FotogalerijaNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)