OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje komerciala-kum@radioaktual.si
Zadnje predvajane

21:57

JA TI PRIZNAJEM

E.T.

21:53

HEY BABY

ROCK PARTYZANI FEAT. ROK N BAND

21:48

MAMA MIA

DJOMLA KS & DJ VUJO 91 FEAT SANDRITA

21:44

NASLJEDNIK

ROZGA, JELENA

21:39

TA SVET NE ZNA ZIVET (KEEJAY FREAK REMIX)

PUSLAR, NINA

21:35

VINO NEK SE TOCI

STAVROS, JASMIN

21:32

BAILAMOS

IGLESIAS, ENRIQUE

21:25

DI SI RASLA

KARAN, GORAN

21:16

BOL

GRUPA VIGOR

21:11

DEDICATED TO THE ONE I LOVE

MCLEAN, BITTY

16. 04. 2018 11:36 | MKS

Prizorišče Roštiljade 2018!

Objavljamo lokacije aktivnosti na prizorišču dogajanja največje zabave na prostem v Sloveniji!

Na Kardeljevo ploščad v petek, 1. junija 2018 prihaja Aktualova Roštiljada, ko bomo ponovno skupaj zažurali v nepozabno noč. Da se boste na prizorišču kar najbolje znašli, smo za vas pripravili pregled nad nekaterimi glavnimi aktivnostmi letošnje zabave, ki se začne že ob 15.00 z All you can eat ponudbo, ki traja do 20.00, samo dogajanje pa se zaključi okrog polnoči.

Glavni vhod na prizorišče bo na istem mestu kot lani, kjer boste prejeli vstopno štampiljko. Ta vam bo omogočala ponoven vstop na prizorišče. Vabljeni k fotografiranju na MediaBar wall (2), da zabeležite uradni obisk Roštiljade 2018. Dopolnite svojo zbirko Aktualovih promocijskih izdelkov (4) ali pa sodelujte v nagradnih igrah (6) ter v boju za privlačne nagrade. Ne spreglejte niti ponudbe Napoleon žarov (3) s pomočjo katerih lahko tudi doma spečete najboljše čevapčiče na svetu.

Veselimo se All you can eat ponudbe (9) in 50.000 čevapčičev. Če vam čevapčiči niso po godu lahko seveda uživate tudi v ostalih dobrotah z žara (10) na sosednji stojnici in pomalicate v miru pod velikim udobnim šotorom (11). Na voljo pa bodo tudi številne druge dobrote (12).

Se vam cedijo sline ob misli na palačinke (13), sladoled (14) ali kokice (15)? Potem dobrodošli na točke, ki stojijo v neposredni bližini ogromnega napihljivega gradu (16) in otroškega vrtiljaka (16), kjer lahko prebudite svojo otroško dušo.

Poskrbljeno bo tudi za avtomobilske navdušence, ki boste svoje oči lahko napasli v avtomobilskem kotičku (1), avtomobili pa bodo vključeni tudi v spektakel tekmovanja za najmočnejšega Slovenca, kjer bodo največji slovenski mišičnjaki preverjali kateri ga lahko dvigne največkrat (17).

V neposredni bližini glavnega odra preizkusite dobrote z žara, ki jih bodo za vas spekli vroči slovenski estradniki (19). Svoje kulinarične sposobnosti pa lahko preverite tudi vi, in sicer v družbi Darka Klemna (5), ki bo ocenjeval hamburgerje, ki jih bodo pripravljali obiskovalci Roštiljade 2018.

Vročo zabavo osvežite v pestri ponudbi pijač (21), na mehanskem biku Staropramen rodeo (22) dokažite prijateljem, da ste najboljši, v neposredni bližini pa se do solz nasmejte na Roštilj fightu (20) med ekipo Čili in ekipo Maestro.

Se vidimo 1. junija na Kardeljevi ploščadi v Ljubljani, ostalim informacijam pa sledite tudi na spletni strani www.rostiljada.si in na Aktualovem FB profilu.

Z vami bodo poletje pozdravili:

LIDIJA BAČIĆ in GRUPA VIGOR, ki v teh dneh navdušujejo z novo uspešnico Vino rumeno, dalmatinski latino lover DAVOR RADOLFI, vedno sexy in stroge UČITELJICE, ambasador gud vajba CHALLE SALLE, lastniki serije poletnih hitrov KOKTELSI, temperamentni BOJAN RISTIĆ IN BRASS BAND ter stalnici vsake Aktualove zabave: PETKOVA PUMPA in AKTUALOVA GALAMA.

Otroci do šestega leta imajo vstop prost!Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)