OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

17:36

PRICAJ MI O LJUBAVI

DJAVOLI

17:32

NEMA SPLITA DO SPLITA (MIX)

KESOVIJA, TEREZA

17:27

DIZEM CASU VINA

DANIJELA, GIULIANO, SEVERINA I GORAN KARAN

17:24

DODJI U MALI KAFFE

ZLOKIC, JASNA

17:23

JAZ SEM NOR

SMOLAR, ADI

17:19

NE MOGU DA TE ZABORAVIM

SKENDER, ZDRAVKO

17:13

IMALA JE LIJEPU RUPICU NA BRADI

THE FRAJLE

17:09

JA SAN ROJEN DA MI BUDE LIPO

HULJIC, TONCI AND MADRE BADESSA

17:05

JA SAM NA TE PONOSAN

TARAPANA BAND I MATE BULIC

16:57

CRYING TIME

PERIC, UROS & JODELEXPRESS

18. 03. 2018 10:03 | m

Potujte s Klemnom Bunderlo po zvezdni poti!

Klemen Bunderla razkriva dogajanje v glasbenem šovu Nova zvezda Slovenije

V soboto, 17. 3., se je na Planet TV začel nov glasbeni šov Nova zvezda Slovenije, ki nam bo vsako soboto ob 20.00 ponudil obilico zabave in veliko glasbe (takšne in drugačne). Priprave na Novo zvezdo Slovenije so se pričele že pred časom, zato smo Klemna Bunderlo povprašali o najbolj zabavnih dogodkih. In ne samo, da je Klemen prvič stopil v čevlje voditelja tako velikega glasbenega šova, ugotovil je tudi, kako zelo je težko ženskam, ki so cele dneve obute v petke! Brez strahu, ne bo v petkah, je pa bil na snemanju več kot 17 ur obut v sicer udobne Pepe jeans bulerje, ki so mu zaradi omenjenih 17 ur kasneje povzročili kar nekaj težav ( otekle noge, krči…). In to ni bila Klemnova edina nova izkušnja. Med snemanjem napovednikov je v tanki majici zmrzoval pri -10 stopinjah! In zdržal!

klemen bunderla.jpeg
Aktualovec obljublja še veliko dobre glasbe.
PLANET TV

Tako kot bo Nova zvezda Slovenije zdržala do konca glasbenega šova. Na tekmovanje se je prijavilo ogromno tekmovalcev, od mladih do malce starejših, nadarjenih in tistih, ki so to malo manj…. Od pevcev šlagerjev, oper do kantavtorjev, prijavili so se znani in tisti, ki si to želijo postati. Klemen je že v predizborih lahko poklepetal s svojim soigralci iz muzikalov, pa s sotekmovalko iz šova X – faktor, spoznal hči in sina dveh znanih slovenskih pevcev. Naj omenim še simpatično družino iz Zagorja, ki je na predizbor pripeljala sina, hči Neža pa je Klemnu takoj povedala, da naj si čez nekaj let rezervira datum za njuno poroko!

20180218_084638.jpg

Veliko dogodivščin nas čaka v naslednjih mesecih, veselih in žalostnih zgodb, na prvem mestu pa veliko dogodivščin na zvezdni poti, ki nas pelje do Nove zvezde Slovenije.

In naj ob koncu izdam podatek, da se je celotna ekipa Aktuala v soboto zvečer zbrala pred tv ekranom in s ponosom gledala voditelja Klemna Bunderlo, za katerega so vsi v en glas potrdili, da je od vseh na sobotnem odru, ravno on žarel najbolj. Seveda so pristranski, vi pa si le najdite svojo Zvezdo in zanj/-o držite pesti, vsako soboto ob 20.00 na Planet TV!

FotogalerijaVreme

Ljubljana

19.03.2019

 • SRE
  Clear throughout the day.

  1° / 15°

 • ČET
  Partly cloudy starting in the afternoon, continuing until evening.

  0° / 17°

 • PET
  Clear throughout the day.

  1° / 19°

 • SOB
  Clear throughout the day.

  3° / 21°

 • NED
  Partly cloudy throughout the day.

  8° / 17°

Aktualne radijske novice

Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)