OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

12:34

STARI PRIJATELJI SE NE RASTAJU

ZECIC, DRAZEN

12:30

DRUGI JOJ RASPLICE KOSU A JA JE VOLIM

KOVAC, MISO

12:24

KAD TI SRCE NE PIVA

KARAN, GORAN

12:20

STAND BY ME

SEAL

12:16

LJUBLJENA

DEJAN STOJANOV FEAT. TANJA ZAJC ZUPAN

12:09

MOSKVA

NOVKOVIC, BORIS

11:56

SLUCAJNO

KOVACEVIC, SASA

11:50

STO TI DADOH

COLIC, ZDRAVKO

11:43

TICKET TO HEAVEN

DIRE STRAITS

11:38

VRATI ME

BADRIC, NINA

15. 03. 2018 07:04 | m

NAJBOLJ POVEZANA RADIJSKA DRUŽINA V SLOVENIJI

Radio Aktual je PONOVNO postal ABSOLUTNO najbolj poslušana radijska postaja v Sloveniji!

Vedno nasmejana in razigrana ekipa Radia Aktual.

Prijateljstvo. Ljubezen. Družina. AKTUAL.

Vse našteto nas povezuje in krepi naše vezi. In vedno bolj so Aktualovci: Klemen Bunderla, Jure Ličen, Anita Gošte, Tanja Seme, Mojca Gornik in ostali prepričani, da je ob najboljših poslušalcih meja le nebo! Skupaj lahko vse! 

SLIAK 25


Ob velikem uspehu Aktuala smo za nekaj besed prosili vaše prijatelje, tiste, ki vam 24 ur na dan, vse dni v letu delajo družbo na najbolj poslušanem radiu:


KLEMEN BUNDERLA:
"Hvaležen in vesel sem, da se ta neverjetna energija, ki jo gojimo, čuti in deli med najboljše, kar imamo, Aktualovce. Bi rekel, da je naša služba en lep dopust, ampak me skrbi za plačo, hehe.
Hvala, ker smo zaradi vas to, kar smo - prvi. Za nas ste vi številka ena že od začetka." 

JURE LIČEN:
"Moram povedati, da sem presrečen, da sem lahko del te super srečne družine poslušalcev Aktuala.
Tudi sam sem poslušalec in v čast mi je, da sem lahko pred Aktualovim mikrofonom. Hvala, da ste, hvala, da smo poslušalci skupaj ustvarili tole najlepšo in zmagovalno zgodbo.
Aktualovke in Aktualovci, čudoviti ste!" 

ANITA GOŠTE:
"Mislim, da ni sodelavca, ki, ko gre od doma, reče, da gre »v službo«, ampak da gre »na radio«. To kaže samo na to, da gremo k svoji drugi družini. Pa še ... Mi ne delamo, ampak živimo Aktual! Na enem sončnem, srečnem in prijaznem otočku, na katerem ste največji zaklad prav vi, naši dragi poslušalci. Neskončno srečni smo, da smo se našli in začutili." 

TANJA SEME:

"Ni lepšega občutka, kot je potrditev poslušalcev, da je Aktual tista radijska postaja, ki širi vse, kar je dobrega. Dobro voljo, dobre vibracije, dobro glasbo, dobro energijo… To vsakodnevno potrjujemo skupaj z vami, najboljšimi poslušalci, ki nam 24 ur na dan sledite in dajete moč, da smo še boljši. Skupaj pa nismo samo dobri, skupaj smo nepremagljivi in to tudi dokazujemo. Hvala vam za vso podporo in dejstvo, da že več kot 10 let verjamete v nas."

MOJCA GORNIK: 

"Biti del tako velike, povezane družine je tisto, kar si želi vsak. Dragi poslušalci, vsak dan, ko pridem v svoj drugi dom, sem srečna. Zaradi vas. Hvala, ker ste."

GREGA JAVORNIK:
"Delati na najboljšem radiu je čast. Delati z ekipo, v kateri smo si kot bratje in sestre, je nekaj neverjetnega. Delati za takšne poslušalce, kot jih imamo: SANJSKO. Brez njih ne bi bilo toliko odrekanja, toliko želja po skupnem uspehu. Če strnem: brez poslušalcev ne bi bilo nas ..." 

MITJA GRAJZAR:
"Včasih, ko gremo na teren, se mi zdi, da ne bomo dosegli dovolj ljudi, naših poslušalcev, saj bomo osrečili samo nekaj sto tistih, ki se bodo ob pravem času nahajali na lokaciji, kamor gremo. Vendar ste ponovno dokazali, da šteje prav vsak glas, vsako uho, vsaka gesta in prijazna beseda. Hvala vam, ker je Aktual lahko vsak dan vaš sopotnik. Hvala vam, ker smo lahko delček v vašem srcu."

RA-poslusanost-marec-243000Vreme

Ljubljana

22.04.2018

23°
 • PON
  Mostly cloudy throughout the day.

  10° / 21°

 • TOR
  Clear throughout the day.

  10° / 24°

 • SRE
  Rain overnight.

  11° / 22°

 • ČET
  Rain in the morning.

  8° / 17°

 • PET
  Partly cloudy throughout the day.

  6° / 21°

Aktualne radijske novice