TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

19:10

TEBI JEDNA MENI DVE

ZELJKO SAMARDZIC FT. LJUBAVNICI

19:01

MATI

SIMONA WEISS

18:59

KOKOLO

MAGAZIN

18:55

CRNO VINO, CRNE OCI

IVANA KOVAC

18:50

ZA TVOJE SNENE OCI

COLONIA

18:41

NE BOM TI LAGAL

POP DESIGN

18:38

AMEN

MIRAN RUDAN INDESIGN

07. 03. 2018 10:29 | RA

VITAPUR to pomlad podarja 1000 vzglavnikov

Vseslovenski projekt »Vitapur podarja vzglavnike« se vrača!

Na poti do boljšega spanca bodo to pomlad pri Vitapurju v marcu in aprilu podarili kar 1000 vzglavnikov! V 13-ih mestih po Sloveniji bodo brezplačno podarjali vzglavnike »staro za novo«.

Na dogodek prinesite svoj stari vzglavnik, v zameno pa boste brezplačno prejeli novega, Vitapurjevega.

Projekt »Vitapur podarja vzglavnike« se nadaljuje to soboto, 21.4.2018, in sicer bodo ob 10.uri podarili 60 vzglavnikov na Ptuju v nakupovalnem centru Qcener in ob 16.uri še 130 vzglavnikov v Celju v nakupovalnem centru Citycenter. Pohitite, saj je število vzglavnikov omejeno! Vsak bo lahko prejel en nov vzglavnik, in sicer svileni vzglavnik Vitapur Royal Sleep Thomas.

To soboto, 21.4.2018 sta še zadnji letošnji postojanki Ptuj in v Celje. Dogajanje spremljajte na radiu Aktual in na naši spletni strani www.radioaktual.si.

Skrb za zdrav spanec želijo pri Vitapurju tudi letos prenesti na ljudi vseh generacij. Njihov glavni namen je ozavestiti čim širši krog ljudi o pomembnosti uporabe ustreznega vzglavnika in njegovi menjavi na vsaka tri leta.

Vzglavnik namreč po treh letih izgubi obliko, kar posledično pomeni, da ne nudi več ustrezne podpore. To pa še ni najhujše: v vzglavniku se nabere ogromno umazanije, zdravju najnevarnejše pa so seveda pršice. Glavna hrana pršic je odmrla človeška koža. Odrasli osebi se je odlušči kar 1,5 g dnevno. To je dovolj za 1 milijon pršic v enem samem tednu! Del teh pršic konča tudi v vašem vzglavniku, s katerim ste noč za nočjo v tesnem stiku.

Razmislite, koliko je star vaš vzglavnik, in ali ni že skrajni čas za menjavo! Več o vzglavnikih Vitapur na www.vitapur.si