TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

16:45

TISINA

MASSIMO

16:44

NIJE TO VINO

MEJASI

16:44

KAP OD VINA

NOCNI SKOK

16:39

DOK JE TEBE

PARNI VALJAK

16:35

NE BOM TI LAGAL

POP DESIGN

16:29

NEMAM VISE NI SNAGE NI VOLJE

DRAZEN ZECIC I LIDIJA BACIC LILLE

17. 02. 2018 07:20 | RA

Radio Aktual spet podira rekorde

Zadnji rezultati radiometrije kažejo, da je Radio Aktual v samem vrhu poslušanosti

V dneh, ko so vse oči uprte v Pjongčang in držimo pesti za slovenske olimpijce, se veseli tudi Radio Aktual. Zaradi fenomenalnih, vedno razprodanih koncertov, odlično obiskanih dogodkov, prizadevnosti voditeljev in ostale ekipe ter izbrane glasbe, ki vedno pričara poletje, je Radio Aktual spet zabeležil rekordno število poslušanosti in napada prvo mesto v državi.

Zadnji, januarski podatki merjenja poslušanosti radijskih postaj namreč kažejo, da Radio Aktual v ciljni skupini dnevno doseže 214.000* poslušalcev, kar skupno predstavlja 12,7* odstotni delež.

Tudi Klemen Bunderla, prvi glas Radia Aktual, je nad rezultati navdušen: »Seveda takšnih uspehov ne bi dosegli brez najboljših poslušalcev, ki že od samih začetkov zvesto spremljajo delo radijskih ekip, sodelujejo pri projektih in nam vsakodnevno pomagajo izboljševati radio. Samo z njihovo pomočjo lahko podiramo rekorde poslušanosti v slovenskem radijskem prostoru. Zato se jim tudi najlepše zahvaljujemo in obljubljamo, da bomo z odličnim delom nadaljevali tudi v prihodnje ter se na moč trudili, da bomo iz dneva v dan, iz koncerta v koncert še boljši in še bližje svoji zvesti publiki«.

* Vir: Radiometrija  Media Pool, januar 2018, Slovenija, vse demografske skupine, num.:  6.670

Fotogalerija