OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

10:53

HELP

BANANARAMA

10:48

DITELINA S CETRI LISTA

DALMATINO AND OLIVER

10:41

JESMO LI JEDNO DRUGOM SUDENI

KOKIC, EMILIJA I BORIS

10:37

CIST EN MEJHN RADIO

KINGSTON

10:33

AJDE CAO, VIDIMO SE

STAPIC, IVAN

10:30

ANICA

RUSKO RICHIE

10:26

NISVA PRVA NITI ZADNJA

KUMER, DOMEN

10:22

KOGA LJUBIS SAD

KARAN, GORAN IN DORIS DRAGOVIC

10:16

V ZVEZDAH JE ZAPISANO

MOJZER, IVO IN SONJA

10:07

ZNAM DA NEGDJE ZIVI ZENA

PESTNER, OTO VS DAVOR RADOLFI

17. 01. 2018 08:43 | RA

Aktualov dan žena 2018

Praznik dam bo tudi letos združil mlado in staro v največji slovenski dvorani Stožice

Prihaja nepozabno glasbeno in scensko doživetje Aktualov dan žena 2018, ko bomo 2. marca 2018 ponovno skupaj zažurali v največji slovenski dvorani Stožice. Razkrivamo vam glasbene legende, ki bodo ogrele srca še tako zahtevnih romantičnih duš. In če ste vsaj malo romantični, koncerta preprosto ne smete zamuditi!

Na Aktualov dnevu žena 2018 bodo za zabavo poskrbeli:

POP DESIGN - Izjemna skupina, ki z Miranom Rudanom zveni najbolje do zdaj! Najbolj energični fantje, ki nas bodo s tal (Ko si na tleh) dvignili v nebo (Na nebo). Neumorna skupina, s katero bomo peli in noreli od prve do zadnje minute!

PARNI VALJAK - Vrhunska pop-rock zasedba, ki na svojem prestolu kraljuje že dobrih 40 let! Čedalje bolj je polna zanosa, energije in svojega občinstva nikoli ne razočara! Njihov pompozni nastop bo prava koncertna bomba, ob kateri bo eksplodirala vsa dvorana!

LANA JURČEVIĆ - Najlepša hrvaška pevka, ki bo s svojo lepoto, vročimi gibi in ekstravaganco dvigovala stožiško temperaturo! Seksapilna Hrvatica, modna ikona in simpatična gospodična, ob kateri bo veselo poskakovalo tudi vaše srce!

BORIS NOVKOVIĆ - Največji romantik, ki vam bo pokazal, kaj je to čista in prava ljubezen. Pevec, ki že več kot 30 let razvaja dekleta, zato se, drage Aktualovke, pripravite na najbolj posebni tretma do zdaj!

SREBRNA KRILA - Ena najbolj priljubljenih skupin z območja nekdanje Jugoslavije. Njihove pesmi si prepevamo vse generacije in se prepuščamo najlepši nostalgiji. Da bo skupina pustila poseben pečat prav v Stožicah, pa zagotavlja predvsem eden najlepših glasov vseh časov – legendarni Vlado Kalember!

Poleg razkritih glasbenih imen bodo na Aktualovem dnevu žena nastopili še skriti gosti presenečenja, v voditeljski vlogi pa vas bo vnovič zabaval en in edini Klemen Bunderla!

Ker je bil zadnji koncert razprodan le v treh dneh, si hitro zagotovite vstopnico! Da boste z družbo najboljših Aktualovcev doživeli najlepši romantični spektakel v življenju, si najcenejše vstopnice od 21 EUR naprej zagotovite v predprodaji do 31.1.2018 na vseh Poštah, Petrolovih bencinskih servisih in ostalih prodajnih mestih Eventima!

KER SI ZASLUŽITE NAJBOLJŠE! Vaši Aktualovci.Naj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)