TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

12:27

JUBIN TE

KLAPA SUFIT

12:24

VJERUJ MI JEDINA

LJUBAVNICI

12:19

NA FRISNO

BQL

12:13

LUDILO

IVANA KOVAC

12:03

ZASTAVE

PARNI VALJAK

11:55

OVO MI JE SKOLA

GIBONNI

23. 10. 2017 11:36 | AA

Poslušalec Davorin ima po 30 letih nove smuči! Hvala, ELAN!!

Unikatne Elanove smuči "aktualke" ZANJO in ZANJ dobila zakonca Valentan iz okolice Kidričevega!

Skupaj s podjetjem Elan d. o. o. smo ustvaril izjemno lepe in atraktivne, predvsem pa unikatne Aktulove smuči - zanjo in zanj!

Klemna Bunderlo smo poslali točno tja, kjer že od leta 1945 nastajajo smuči za alpsko in nordijsko smučanje. V Begunje na Gorenjskem! Edini pogoj, ki ste ga poslušalci morali izpolniti, da ste sodelovali v nagradni igri za smuči, ki jih je pomagal oblikovati tudi Klemen, je bil ta, da ste pod FB-objavo Aktualovih smuči označili osebo, s katero bi delili drugi par smuči, objavo pa ste delili tudi na svojem FB-profilu.

Žreb je 2 prekrasna in unikatna para smuči namenil Marini Valentan, ki je v komentarju označila svojega moža Davorina. Družinica iz okolice Kidričevega je nagrado prevzela v jutranjem programu in voditeljema Klemnu Bunderli in Aniti Gošte izročila malinovo torto z Aktualovim logotipom, ki jo je Marina spekla sama. Tako velika navdušenka kot je nad snegom, je očitno tudi nad Aktualom! Najbolj pa smo veseli, ker smo družinico iz enega razloga še posebej osrečili. Davorin si namreč že 30 let ni kupil novih smuči, Marina pa 10! Prepričani smo, da je nagrada prišla v prave roke!

S fantastičnim Elanom pa Aktualovci sodelujemo še naprej; v teku je akcija Napovej prvi sneg! Nagrade - odlične!

- smuči za VSO DRUŽINO (4 pari: 1x Elan Amphibio 11, 1x Elan Delight Sport ter 2x otroške smuči Jett + Sky) 

- smučarski komplet za VSO DRUŽINO (2x odrasla bunda + hlače, 2x otroška bunda + hlače) 

Fotogalerija