OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

21:35

LEVINJA

LENDERO, SASA

21:30

NEKE SE NOCI NE SPAVAJU

JURCEVIC, LANA

21:26

ZA TVOJE SNENE OCI

COLONIA

21:16

TEK JE 12 SATI

E.T.

21:11

ZA DOBRA STARA VREMENA

NOVI FOSILI AND SREBRNA KRILA

21:07

VPRASANJA SRCA

PUSLAR, NINA

21:03

NEBO NA MOJOJ STRANI

PRAVILA IGRE

20:53

OCI U OCI

CENOV, SANDI

20:48

CARELESS WHISPER

MICHAEL, GEORGE

20:45

KAD SJETIS SE MENE

ZECIC, DRAZEN

29. 09. 2017 12:20 | Alma Glumac

Vabljeni na »Družinski dan varnosti v prometu«!

V nedeljo, 8. oktobra se bomo zabavali z Manco Špik in zasedbo Harmonkn'rol, se zapeljali po poligonu varne vožnje, naredili najboljši čokolino in se udeležili še veliko »VARNIH« družinskih aktivnosti!

Kuža Pazi bo pokazal otrokom, kako lahko s skiroji pravilno opravijo z vožnjo po poligonu.

September je bil obarvan z veliko mero varnosti na cesti.

V našem največjem projektu »VOZI VARNO, (po)misli na otroke« smo združili sodelovanje portala SVET24.si, Radia Aktual in Radia Veseljak, Novic Svet24 ter vseh revij Medie24.

Skupaj smo poskrbeli, da bo varnost na cestah večja. Ker je projekt presegel vsa pričakovanja, je prav, da ga zaključimo v velikem slogu – z vsemi vami v Centru varne vožnje Logatec.

052mv.jpg
Kuža Pazi bo pokazal otrokom, kako lahko s skiroji pravilno opravijo z vožnjo po poligonu.

Vabimo vas, da se nam pridružite na zaključnem dogodku »DRUŽINSKI DAN VARNOSTI V PROMETU«, ki bo v nedeljo, 8. oktobra od 14. – 18. ure v Centru varne vožnje Logatec, kjer bodo razstavljene vse prispele risbice, veliko dogajanja za otroke in starše na temo varnosti, podelili pa bomo tudi glavne nagrade!

Učenci slovenskih osnovnih šol od prvega do tretjega razreda, so se z risbicami priružili našemu nagradnemu natečaju Varno v šolo z Linom, oziroma izboru najboljše risbice na temo Jaz v prometu. Na dogodku bo razstava vseh risbic, podelili pa bomo tudi glavne nagrade. Prvi dve risbici, ki bosta prejeli največ glasov, bosta svojima šolama »pririsali« merilnik hitrosti, ki ga bo podjetje Sipronika, d. o .o., dalo v brezplačno uporabo za dobo enega leta! 

Pripravili pa smo tudi številna presenečenja, ki že čakajo na mlade ustvarjalce: • 2X MERILNIK HITROSTI • 1x letna zaloga Čokolina • 30 Čokolino paketov • 200 odsevnih trakov • 50 knjižic »Kolesar sem« • 10 kolesarskih čelad • 10 kolesarskih lučk • 5 predstav »Pasavček v prometu«.

center_varne_vožnje.jpg
Kuža Pazi bo otrokom pomagal pri vožnji na poligonu.
Mare Vavpotič/M24

Pridite vsi! Otroke bodo zabavale maskote Aktualko, Lino in Kuža Pazi Zavarovalnice Triglav. Spoznali bomo, kaj je to Zaletavček in kaj nas uči Vidko. Prišel bo še Pasavček, ki bo osnovnošolce obiskal tudi na šolah s svojo lutkovno predstavo. Prav posebna izkušnja za otroke bo delavnica s policisti in prikaz policijskih vozil! Pripravili pa smo tudi raznolike animacije in delavnice za otroke, predstavitvene varne vožnje, prikaz reševanja iz vozila, itd.

Med vsemi obiskovalci bomo izžrebali tudi pet srečnežev, ki prejmejo bon za VARNO VOŽNJO!

center_varne_vožnje4.jpg
Poligon varne vožnje voznike uči tudi o nepredvidljivih situacijah na cesti.
Mare Vavpotič/M24

Se vidimo v Centru varne vožnje Logatec, 8. oktobra od 14. ure dalje.

FotogalerijaNaj bo Aktual z vami vedno in povsod!

Slike so simbolične.

Skodelica za kavo
Nakup
Aktualova majica
Nakup

Brezplačni prenos

Melodija zvonenja
Prenesi (MP3)
Budilka
Prenesi (MP3)