OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

23:14

MAKSIMALNO

JOLE

23:11

MENI SI OK (DEEJAYTIME REMIX)

BAZIKA, ROKO

23:07

SUAVEMENTE (KISS ME SOFTLY)

NAYER FT. MOHOMBI & PITBULL

23:04

DOBRE DJEVOJKE

MAGNETIC

23:00

NAJBOLJI KLUB U GRADU

UKRADEN, NEDA

22:55

HUREM

SEVERINA

22:52

RODIT CU TI CER I SINA

ROZGA, JELENA

22:49

BARBRA STREISAND

DUCK SAUCE

22:45

NEVJERA

COLONIA

22:41

NE KLICI ZVEZDE Z NEBA

M R PROJECT

10. 09. 2017 11:18 | MKS

RWE in Ljubljančani v enem dnevu zbrali 5000 EUR za dober namen

V soboto nismo šteli le košev naših reprezentantov v Istanbulu. RWE in Aktualovci smo v Ljubljani šteli koše za dober namen in zbrali smo jih kar 1000!

direktor RWE Ljubljana in ravnateljica Centra IRIS

V soboto dopoldne je na trgu pod Narodno in univerzitetno knjižnico potekal tudi turnir v igranju košarke 3x3, ki so se ga udeležili nadarjeni mladi košarkarji Košarkarske šole Sani Bečirovič in košarkarskih klubov, kjer se danes kalijo novi košarkarski upi. Ob glavnem igrišču pa so na Hribarjevem nabrežju na koš metali mimoidoči.

MAM-52
Z najmlajšimi sta koše zabijala maskoti Saniboy in Aktualko

Podjetje RWE Ljubljana se je po lanskoletnem uspešnem nabiranju košev v Mariboru tokrat odločilo njihov koš za dober namen postaviti v center Ljubljane. Ljubljančani in ljubljančanke ter drugi obiskovalci so se z veseljem ustavljali in preizkušali kako natančen je njihov met. Vsak je lahko poskusil kolikokrat je želel, saj ni pomembno kolikokrat ste koš zgrešili, temveč kolikokrat ste ga zadeli. Vsak zadetek je namreč za 5 EUR dvignil znesek, ki ga je podjetje RWE ob koncu dneva predalo Centru za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje slepim in slabovidnim.

Mimoidoči so ob vodnjaku na Novem trgu do popoldneva zadeli več kot 700 košev. Tej številki so prišteli še koše, ki so padli na tekmah mladih košarkarjev v turnirju 3x3 in skupaj je bilo to soboto na Novem trgu mogoče videti skoraj tisoč zadetkov. Podjetje RWE je številko z veseljem zaokrožilo navzgor in z vašo pomočjo v dobrodelne namene doniralo 5000 EUR.

MAM-60

Edina izobraževalna ustanova za slepe in slabovidne

Direktor podjetja RWE Ljubljana Nikola Krečar je ravnateljici Centra IRIS Katjuši Koprivnikar simbolično predal ček z zneskom zbranih sredstev in zrazil zadovoljstvo, "da lahko tokrat s finančno pomočjo za novo tehnologijo, ki je tudi usmeritev našega podjetja, podpremo pomoči potrebno skupino mladih."

Donacija bo namenjena izboljšanju pogojev za usposabljanje in učenje otrok in mladostnikov z okvarami vida s sodobnimi rešitvami LED. Omenjeni zavod je edina nacionalna izobraževalna institucija v državi, ki izvaja vzgojno-izobraževalne programe za slepe in slabovidne otroke in mladostnike od predšolskega obdobja do zaključka srednje šole. "Osvetlitev, ki jo naši otroci potrebujejo, je nekaj posebnega in nove tehnologije, kot so LED svetila, nam omogočajo velik napredek pri delu s slabovidnimi" še dodaja Katjuša Koprivnikar.

MAM-146
RWE

Košarkarji odslej na treninge z novim vozilom

V podjetju RWE ob tovrstnih dogodkih na prvo mesto postavljajo spodbujanje mladih, šport in enakovredno vključevanje šibkejših v družbo. Tokrat so vse troje združili v dobrodelnem dogodku na Novem trgu, kjer so ob koncu turnirja 3x3 poskrbeli tudi za spodbudo mladim športnikom. Saniju Bečiroviću so predali ključe novega kombija, ki bo v prihodnje poskrbel za varen prevoz otrok na treninge in dogodke njegove košarkarske šole.

Sobotni dogodek smo s ponosom podprli tudi v na Radiu Aktual in medijski hiši Media24. Nekaj utrinkov sobotne dobrodelne akcije najdete v spodnji galeriji.Vreme

Ljubljana

21.07.2018

18°
 • NED
  Mostly cloudy until evening.

  17° / 27°

 • PON
  Partly cloudy starting in the afternoon, continuing until evening.

  15° / 28°

 • TOR
  Clear throughout the day.

  16° / 29°

 • SRE
  Clear throughout the day.

  16° / 29°

 • ČET
  Clear throughout the day.

  17° / 29°

Aktualne radijske novice