TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

7:48

DODI

DZENTLMENI

7:40

SLADKA SI KOT MED

IL DIVJI

7:37

SLOVENKA

DAVOR BORNO

7:33

APSOLUTNO

UCITELJICE

7:28

ZASTO ZATO

NINA DONELLI

7:24

VINO IN KITARA

DOMEN KUMER IN SPELA GROSELJ

31. 08. 2017 11:15 | Oglasno sporočilo

Čuki napolnili Qlandio Kamnik!

Po uspešnem julijskem QL poletnem žuru in krajših počitnicah se je tik pred šolo zabava vrnila v Qlandio Kamnik! Pred prvimi šolskimi obveznostmi smo se včeraj od vročega poletja poslovili v velikem slogu - na zabavi s Čuki!

Ponovno sta nas obiskala MihaChef in Elvis Kudić iz oddaje MasterChef Slovenija. Tokrat sta za obiskovalce pripravila sladko presenečenje – 200 palačink in 200 mišk. Z njimi so se najmlajši posladkali ob predložitvi QL kupona.

IMG_9508.jpg

S QL kuponom so obiskovalci lahko sodelovali v nagradni igri za 200 QL nagrad za šolo. Med drugim smo podarili tudi 6 odličnih šolskih torb!

IMG_9812.jpg

Za še bolj razigrano zabavo je bil na velikem prizorišču postavljen tudi Svet QL igral – dežela, v kateri so se najmlajši najbolje zabavali!

IMG_9357.jpg

Vozili so lahko eko gokart, se spuščali po toboganih, tako da niti za minuto ni bilo prostih igral. Otroke sta zabavala tudi prijazna animatorja in podelila veliko balonov.

IMG_9599.jpg

V Aktualovemu kotičku so pripravili različne revije in veliko križank, s katerimi so si lahko obiskovalci krajšali čas na plaži.

IMG_9446.jpg

Poln energije je bil tudi Iggy, ki je dogodek povezoval skupaj z Aktualovcem Klemnom Bunderla. Za še večji žur pa so poskrbeli maskoti QLara, Aktualko in mični mornarki!

IMG_9755.jpg
Iggy med srečnimi otroki in darili!

IMG_9721.jpg

Bil je res prekrasen spomin na poletje, ki je minil v sladkih kulinaričnih notah, žurersko in veselo razigrano!

Videogalerija

Fotogalerija