TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

2:29

REGGAE NIGHT

JIMMY CLIFF

2:24

TIH DEZEVEN DAN

1X BAND

2:19

RED RED WINE

UB 40

2:13

NOCAS TE SANJAM MAJKO

4 TENORA

2:10

NOCI U DALMACIJI

KLAPA BONACA

2:07

SRICA MOJA, ZIVOT MOJ

BRANIMIR BUBICA IN KLAPA SEBENICO

23. 08. 2017 15:04 | R.A.

Pravila Radia Aktual pri spremljanju referendumske kampanje - drugi tir

Radio Aktual v skladu z zakonom o volilni in referendumski kampanji objavlja pravila glede predstavitev mnenj glede referendumskega vprašanja o zakonu o izgradnji, upravljanju in gospodarjenju z drugim tirom železniške proge Divača-Koper, ki bo v nedeljo, 24. septembra.

referendum Foto: R.A.

V času referendumske kampanje, ki se bo končala 22. septembra opolnoči, bo Radio Aktual glede načina, obsega in vsebine novinarskih prispevkov skladno z uredniško politiko radia in profesionalnimi standardi v novinarskih prispevkih zagotovil objektivno in uravnoteženo predstavitev referendumske kampanje in mnenj o referendumskem vprašanju.

Za plačana referendumska propagandna sporočila velja, da bo Radio Aktual med kampanjo naročnikom omogočil, da zakupijo 5 minutne termine oziroma oddaje, namenjene samo predstavitvi ali vodenemu pogovoru, in sicer vsak delovni dan ob 10.20.

Radio Aktual ponuja tudi možnost objave referendumskih oglasov, ki bodo objavljeni v terminih, tudi sicer namenjenih oglaševanju.
Zakup oziroma datum naročene oddaje je potrebno rezervirati vsaj 3 dni pred objavo. Velja načelo, da Radio Aktual potrdi zakup termina, če ga predhodno ni zakupil drug naročnik. Enako velja tudi za referendumske oglase, naročiti jih je potrebno vsaj 3 dni pred objavo. Naročene oddaje in oglase bomo objavljali v skladu s splošnimi pogoji in po ceniku, ki velja za čas referendumske kampanje. Naročene oddaje in oglasi bodo jasno zvočno označeni, naveden bo naročnik oziroma plačnik oddaje.

Ugovore zoper morebitne nepravilnosti pri izvajanju teh pravil sprejema odgovorni urednik Radia Aktual, Simon Prelesnik.



Pravila so objavljena na www.radioaktual.si

Kontaktni elektronski naslov Radia Aktual v času referendumske kampanje: info@radioaktual.si