TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

15:50

STARA LIPA

VILI RESNIK IN KLAPA SEMIKANTA

15:48

STOJIN NA KANTUNU

DJAVOLI

15:42

SNACU SE JA

DORIS DRAGOVIC

15:38

DOK SVIRA RADIO

BORIS NOVKOVIC

15:32

UZBUNA

SEVERINA

15:28

DA JE SRECE BILO

JASMIN STAVROS

31. 07. 2017 12:53 | R.A.

VIDEO: Jani v mukah na simulaciji porodnih popadkov!

Porodna bolečina. Bolečina, ki jo moški (po naravni poti) ne poznajo. Jani Jugovic pa se je odločil, da na lastni koži preizkusi, kako boleč je porod. Priklopili so ga na simulacijo popadkov in sledil je šok ...

"Ženske, loh rečem sam kapo dol, pa sm jst biu deležn sam ene 2% tega kar doživljate ve."

To so bile besede, ki jih je Jani Jugovic, nekdanji tekmovalec Gostilne išče šefa, zapisal na svoji Facebook strani Cool Fotr. 

Marsikdo se sprašuje, ali so moški sploh sposobni prenesti porodno bolečino? No, to je zanimalo tudi Janija. Odločil se je, da na lastni koži preizkusi porodne bolečine in se prepustil aparatu za simulacijo porodnih popadkov. Spremljala ga je njegova noseča partnerka Teja Perjet, ki pričakuje njegovega drugega otroka. 

Tokrat je vlogo moškega pri porodu prevzela Teja: držanje za roko, spodbudne besede, le omotice in izgube zavesti ni bilo. No, šalo na stran. Teja je bila Janiju v veliko oporo, toda Jani je v času "poroda" lahko mislil le na bolečino, ki mu jo je povzročal aparat za simulacijo poroda.

slika_5.png

"Kot da bi rodil dinozavra!"

Za njim je res neverjetna izkušnja, ki je ne bo nikoli pozabil. Se pa je iz tega tudi nekaj naučil in sicer, da ne bo več govoril stvari, ki jih bo naredil, preden večkrat ne premisli. 

Je Jani zdržal do konca poroda? Je bila bolečina prehuda? Poglejte si spodnji VIDEO SIMULACIJE POPADKOV!

Bi se priklopili nanj tudi vi? ;)

Jani Jugovic nas je to jutro obiskal v Aktualovem studiu. Vas zanima kaj vse je povedal o "svojem porodu"? Prisluhnite spodnjemu posnetku.

Jani Jugovic (Cool fotr) na Aktualu

Videogalerija

Fotogalerija