TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

0:46

HOTEL NACIONAL

DINO MERLIN

0:40

COSE DELLA VITA

EROS RAMAZZOTTI IN TINA TURNER

0:36

DUSA OD PAPIRA

JOLE

0:33

PAR JE BOZJI DAR

GORAN KARAN

0:29

KAR BO, PA BO

HELENA BLAGNE

0:26

SAMO NJOJ CU PIVAT

KLAPA RISPET

03. 07. 2017 17:03 | R.A.

Qlandia Kamnik: Čas je za poletni QL žur!

Zajemite poletje s polno žlico! V Qlandio Kamnik prihaja najbolj vroč QL poletni žur, ki vam bo postregel z vrhunsko glasbeno poslastico.

Ne zamudite najbolj vroče poletne zabave 10. julija od 18. ure naprej! Prvi QL poletni žur bo dodobra razgrel trenutno najbolj vroči slovenski POP duo BQL. Zapojte ob njunih največjih hitih in se po koncertu družite z vedno nasmejanima fantoma. Lahko se boste skupaj fotografirali in …


… ne samo to! Si želite imeti čisto pravi originalno podpisani spominek BQL? Nič lažjega. Zberite račune v skupni vrednosti nad sedem evrov, poiščite hosteso, ki jih bo žigosala in sodelujte v žrebu za super nagrade!


QL kupon vam prinese ekskluzivni popust za nakup izdelkov v BQL cornerju (podpisana BQL torba, majčka, kapa, giga plakat, svinčnik, obesek in še marsikaj drugega). Z oddajo izpolnjenega QL kupona v boben pa sodelujete v nagradni igri, v kateri vas lahko z enim od QL BQL izdelkov tudi nagradimo!

Ob vročih ritmih si bo lahko 333 obiskovalcev privoščilo brezplačno osvežitev s QL napitkom, ki bo skrivalo presenečenje. Osvojite pa lahko tudi Aktualove QL poletne nagrade!

OV7A5648 copy.jpg
Iggy in duo BQL.

Bodi QL in se pridruži poletnemu QL žuru v Qlandii Kamnik, 10. julija od 18. ure naprej! Za zabavo bosta skrbela BQL, program pa bo povezoval Iggy.

QL_poletni_zur_970x250pixel.jpg