TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

23:23

STARA LIPA

VILI RESNIK IN KLAPA SEMIKANTA

23:20

KAO VINO I GITARA

NEDA UKRADEN

23:16

OBRISI SUZE

BEGINI & IVAN ZAK

23:13

MOJE LIPO

OLIVER DRAGOJEVIC

23:10

MOJA

KVATROPIRCI

23:07

NE KUNEM LJUBAV

LATINO

27. 06. 2017 12:22 | RA

Soba pobega Fox in a Box tudi v Ljubljani

Si predstavljate ... S taksijem in še tremi sodelavci se vračate iz službene zabave in to je vse, kar se nazadnje spomnite. Zdaj pa ste priklenjeni v temačni sobi, iz katere morate v 60 minutah! Vam bo uspelo?

Aktualovi voditelji Tanja Seme, Mojca Gornik, Mitja Grajzar in Tony Carter so preizkusili sobo pobega, imenovano Fox in a Box Room Escape Ljubljana. V manj kot eni uri so rešili vse uganke in šifre znanega serijskega morilca Zodiac Killerja in pobegnili na svobodo!

Sredi junija so se namreč v Ljubljani na Gosposvetski 5 odprle nove sobe pobega svetovne verige Fox in a Box, ki se s to dejavnostjo ukvarja že od leta 2013. Podjetje se lahko pohvali že z 32. lokacijami po vsem svetu.

IMG_20170626_124020.jpg

Podjetje trenutno razpolaga s sedmimi različnimi tematikami sob, od katerih so se tri odprle tudi v Ljubljani, in sicer: Tesla's Mistery, Zombie Lab in Zodiac Killer, ki so jo preizkusili tudi naši štirje Aktualovci.

Preizkusite se v odkrivanju namigov, reševanju ugank ter izzivov tudi vi in se prepričajte, zakaj so sobe pobega vedno bolj popularne tudi pri nas!

Obiščite Fox in a Box Room Escape Ljubljana​ na Gosposvetski cesti 5 in še prej www.foxinabox.si ter se zabavajte, kot že dolgo ne.

Res NEVERJETNA IZKUŠNJA, ki jo MORATE doživeti tudi VI! Čim prej! :)

Fotogalerija