OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

04:32

BEZOBRAZNO ZELENE

SAMARDZIC, ZELJKO

04:26

I VE BEEN THINKING ABOUT YOU

LONDONBEAT

04:23

ZIVOT SI MOJ POTROSILA

GIULIANO

04:18

AMOR

ZANA

04:12

JOS TE CEKAM

BACIC, LIDIJA I KUMOVI

04:07

KAD POLKU ZASVIRAM

LEPI DASA

04:02

RUJNO VINO

MAMBO KINGS

03:56

ORIGINAL (REMIX)

KINGSTON

03:53

STO VIDIS TO SAM JA

KRUSKA

03:50

SVE JE MOGUCE

TAMBURASKI SASTAV KAS

20. 06. 2017 09:24 | mks

Črna Gora je spoznala prave Aktualovce!

Aktual in Turistična agencija Relax sta tudi letos odpeljala Aktualovce na morje. Tokrat še južneje kot kdajkoli prej, na črnogorsko obalo, v Budvo.

Na sedmih polnih avtobusih in letalu je bilo spet ogromno poznanih obrazov poslušalcev, za katere je poletni dopust z Aktualom že nekaj samoumevnega, pa tudi precej nasmejanih obrazov, ki so na morje z Aktualom odšlo prvič – a kot zatrjujejo, zagotovo ne zadnjič!

Teden je bil nepozaben

Čudoviti hotelski kompleks Slovenska plaža nas je toplo sprejel v svoje belo-modre depandanse. Sicer pa smo v sobi smo tako ali tako preživeli bolj malo časa, saj se je dogajalo od jutra do večera.

Izvedli smo kar nekaj turnirjev v pikadu, balinanju, gradnji babilonskega stolpa, se vsak dan ragibali na jutranji telovadbi in popoldanski vodni aerobiki in tako vse do večera, ko je za glasbo in ples skupaj z Relaxovim animacijskim teamom skrbel Uriband. Tudi glasbenik Jože je v zadnjih letih postal stalni Aktualov dopustnik.

Da ste aktualovci pravi žurerji je bilo čutiti tudi na morju, saj so si mnogi po koncu večernega plesa privoščili nadaljevanje noči na plaži s kitaro v Jožetovih rokah ali pa so se sprehodili po promenade do znanih nočnih klubov Budve.

Spoznali smo Črno goro in tudi Albanijo, Budva pa vaše talente!

Tudi vreme nam je odlično služilo, saj nam je čisto vse dni dopusta sijalo sonce. Še dobro, da smo se odpravili tudi na nekaj izletov v hribe. Na 1749 m visok Lovčen, na Cetinje in v Podgorico nas je popeljal izlet po Črni gori z obiskom vinske kleti in degustacijo vina Vranac ter njegoškega pršuta. Kakšen dan za tem pa smo je odpravili še na izlet v prestolnico Albanije. V Tirani smo pred vročino pobegnili pod zemljo. Bunker v središču mesta je namreč spemenjen v muzej, ki odvetljuje za Albance težek čas pod vodstvom diktatorja Enverja Hodže.

Mnogim bo v neizbrisnem spominu ostalo popoldne, ko smo ob bazenu na Slovenski plaži iskali talente naših poslušalcev. Aktual ima talent je razkril kar nekaj odličnih pevcev, a na vrhu lestvice ni pristala glasbena točka. Prvo mesto sta si delili 70-letna gospa, ki je izvedla občudovanja vredno akrobatsko točko, ter osnovnošolka, ki je žirante navdušila s svojo avtorsko poezijo.

In kdo je bil v žiriji? Aktualovi voditelji seveda! Menda je bil najbolj strog Matej, zaradi česar so mu poslušalci ob nizkih ocenah zagrozili, da ga bodo vrgli v vodo. Pa ni bilo treba, saj se je z Mojco in Mitjem samo spogledal in sprejeli so izziv. Kar oblečeni so skočili v bazen in poskrbeli, da so morebitne zamere takoj odplavale po vodi.

Hvala vsem, ki ste pomagali letošnji dopust narediti nepozaben in se vidimo prihodnje leto!Vreme

Ljubljana

21.06.2018

15°
 • PET
  Partly cloudy overnight.

  8° / 22°

 • SOB
  Mostly cloudy throughout the day.

  9° / 21°

 • NED
  Clear throughout the day.

  10° / 22°

 • PON
  Partly cloudy starting in the afternoon, continuing until evening.

  10° / 24°

 • TOR
  Clear throughout the day.

  11° / 26°

Aktualne radijske novice