OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

02:12

BILA JE JESEN

ZAGAR, TANJA

02:08

KAKVI SAN JA KRALJ

HULJIC, TONCI & MADRE BADESSA

02:04

S TEBOJ BI SE POSTARAL

UROS IN TJASA

01:57

ODKAD SI OTISLA

KALEMBER, VLADO

01:53

MA DAJ LUTKO

FRAJLE

01:50

LAZI ME

VUICA, ALKA

01:44

GOR PA DOL

YUHUBANDA

01:39

DA ME POLJUBIS

KARAN, GORAN

01:28

V MENI ZIV JE SMEH

HABERL, DITKA

01:14

RECI CES MI FALA

KLAPA RISPET

21. 06. 2017 11:13 | R.A.

Pred nami je vikend Splavarjenja v Radečah!

V malem, idiličnem mestu ob Savi že tečejo priprave na veliko tridnevno zabavo na kateri bodo nastopili številni popularni izvajalci.

Splavarjenje Radeče 2017

Ta petek se začenja že 18. tradicionalno Splavarjenje, s katerim bomo za kar tri dni oživeli dejavnost splavarjenja naših prednikov skozi vrhunsko glasbo, športne aktivnosti ter številne zabavne animacije, tako za odrasle kot tudi za otroke.Poleg tridnevnega osveženega programa, bo poskrbljeno za pestro zabaviščno animacijo, vožnje s splavom po reki Savi (s splavom se bo mogoče peljati ves čas trajanja Splavarjenja) ter vožnje z atraktivnimi vozili Mustang in Hummer.

Na Splavarjenju si boste lahko ogledali tudi električno vozilo podjetja ElAvto in se z njim tudi zapeljali.

Program:

PETEK 23. JUNIJ
Festival Splavarjenja odpiramo ob 15. uri z zabavnimi aktivnostmi in animacijami za naše najmlajše obiskovalce, kateremu bo sledil spopad v Street Basket Turnirju 2017, pomerili pa se boste lahko tudi v 13. Splavarjevem teku za Dolenjski pokal.Ob sončnem zahodu bomo prve zvezde na nebu pozdravljali z Grajskim večerom, za kar se da zabaven zaključek dneva pa bodo poskrbeli priljubljena Veseljakova radijska oddaja Petkova Pumpa v živo ter Skupina Calypso.

SOBOTA 24. JUNIJ
Ob 9. uri zjutraj - turnir v malem nogometu za mlajše selekcije, ritem bo narekoval naš DJ. Tržnica in rokodelski sejem, karaoke, Rodeo (Radeški Šerif) ter plesali in se zabavali pozno v noč s številnimi glasbenimi zvezdami. Za ples in žur bodo poskrbeli: poskočni Trio Šubic, Pihalni Orkester Radeških Papirničarjev, Aktualova Galama v živo z Dean on the mike na čelu, Bijelo Dugme (Tribute band: Pastiri) ter zvezda večera; hrvaška lepotica in lomilka moških src - Lidija Bačić!

NEDELJA 25. JUNIJ
Tridnevno tradicionalno splavarjenje zaključujemo po nedeljsko. Z dogajanjem bomo pričeli ob 9:30 s poležavanjem na Mestni plaži ob spremljavi DJ-a, s pitjem osvežujočih koktejlov, okrepčali pa se boste lahko z mediteransko hrano. Ob dviganju sonca visoko na nebo, nam bodo ušesa božali ritmi Klape Kampanel, Ansambel Smeh, najmlajše pa bosta animirala Brata Malek. Celotno dogajanje bomo skupaj zaključili z Ansamblom Zaka pa ne, ki bodo poskrbeli, da prizorišče zapustite nasmejani, srečni in polni prijetnih spominov na letošnji tradicionalni dogodek, ter polni elana za naslednje Splavarjenje!

Se vidimo na SPLAVARJENJU!Vreme

Ljubljana

22.11.2017

 • PET.

  4° / 13°

 • SOB.

  8° / 14°

 • NED.

  4° / 10°

 • PON.

  -1° / 7°

 • TOR.

  -2° / 7°

Aktualne radijske novice