TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

18:25

DOBRE DEVOJKE

NOVI FOSILI & SREBRNA KRILA

18:21

17 MI JE GODINA

EN JOY

18:19

SRCE NIJE KAMEN

TOSE PROESKI

18:12

TOTALNO SAM LUD

TONY CETINSKI FT. ET

18:09

MAMIS ME

INES ERBUS

18:04

NAJBOLJE OD SVEGA

COLONIA

13. 06. 2017 09:34 | R.A.

LOŠINJ – raj na zemlji

Še vedno ne veste kam na dopust? Izberite otok, ki ima vse…

Pesem galebov, žvrgolenje ptic, šum valov, senca starih borovcev, plesni večeri in športne aktivnosti. Zdravilen zrak, čudovite plaže, skrivnostni zalivi, okusna hrana in prijazni ljudje. Vse to je LOŠINJ. Verjetno eden najlepših otokov na svetu!   

interaktywna-cyfrowa-panorama.JPG

Tam, kjer so zvezde najsvetlejše, tam kjer se diha s polnimi pljuči in kjer se prepletajo valovi Istre, Kvarnerja in Dalmacije, v katerem veselo plava zadnja severnojadranska jata delfinov, tam se nahaja lošinjski arhipelag. Čarobno mesto, ki vas bo osvojilo s svojimi atributi – vonjavami, okusi, zvoki ter neokrnjenimi naravnimi lepotami. 


Mali Lošinj, Veli Lošinj, Sv. Jakov, Nerezine in ostali kraji na otoku s svojo dušo in lukami. Muzej Apoksiomen, Muzej v Velikem Lošinju, Inštitut za opazovanje delfinov, neštete čudovite peš in kolesarske poti, zgodovina, ki jemlje dih, je samo nekaj namigov, kaj vse lahko vidite in zaužijete na čudovitem Lošinju!

S to dopustniško destinacijo ne boste zgrešili. Lošinj je res raj na zemlji in lahko smo hvaležni, da nam je tako blizu!  

croatia_kvarner_v-losinj.jpg

Fotogalerija