TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

2:47

NECEMO NOCAS DOMA

ZLATKO PEJAKOVIC

2:42

JEDINO MORE ZNA

SINISA ZUNEC

2:39

MAMIS ME

INES ERBUS

2:36

MISKO MOJ

JOLE

2:32

WITHOUT YOU

MARIAH CAREY

2:29

SPLITE MOJ

OLIVER DRAGOJEVIC

26. 05. 2017 10:47 | R.A.

Na Rožniku se je treslo!

Nekdanji Dan mladosti smo Aktualovci skupaj z vami izkoristili za pohod na Rožnik. Na vrhu pa se je kar streslo od ...

... pozitivne energije, dobre volje, dinamike, odlične glasbe ter humorja! Pohod zdravja in maldosti na Rožnik je bil več kot uspešen. 

Z nami so bili tudi glasbenik Dejan Vunjak, stand up komik Jernej Celec ter izbranci projekta Zdrava Slovenija. Pred odhodom na Rožnik nas je ogrel športni trener Dejan Levičar, ob prihodu na vrh pa nas je z neverjetno energijo in dobro voljo še dodatno razgrel Dejan Vunjak, ki je poskrbel, da smo skupaj z njim peli in plesali.

V okviru projekta Zdrava Slovenija smo podelili tudi naziv Specialist zdrave zaobljube in denarno nagrado v vrednosti 2.500 eur

Zbralo se nas je več kot 200 ljubiteljev aktivnega življenja ter aktivno preživeli sončno popoldne v naravi. Pri tem nam je pomagal AS, ambasador gibanja ZdravASlovenija, saj smo lahko preverili naše zdravje v njihovi mobilni ambulanti.

Naziv "Specialist zdrave zaobljube" je prejel ...

BOGDAN CAPUDER, ki je prejel največ glasov in s tem osvojil vrednostni bon. S projektom Zdrava Slovenija smo spodbujali velike zgodbe posameznikov, ki so nam lahko zgled in nas motivirajo, da naredimo korak naprej k boljšem počutju in bolj zdravemu življenju.

Spremeniti življenjski slog ni preprosto, je pa velikokrat ključno za izboljšanje zdravja. Statistika kaže, da se okoli 63 odstotkov ljudi drži novoletnih zaobljub še dva meseca po tem, ko so jih sklenili, potem pa spet krenejo po stari poti. Zato so vsi izbranci projekta ZDRAVA SLOVENIJA, ki so se potegovali za naziv SPECIALIST ZDRAVE ZAOBLJUBE, zmagovalci, saj so na svoji poti do preobrazbe vztrajali in jo uresničili že s tem, da so svojo zgodbo zaupali širši javnosti.

Kako super smo se imeli na Rožniku pa preverite v spodnji GALERIJI in VIDEU!

HOP, z Aktualovci na Rožnik!

Fotogalerija