TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

18:25

NE PLACI ZA NJOM MAJKO

MLADEN GRDOVIC

18:22

TVOJA I GOTOVO

LORENA

18:18

ZA PET ZIVOTA

SINISA ZUNEC

18:15

PISMO MOJA

OLIVER DRAGOJEVIC

18:12

ANDJELE MOJ

KLAPA KAMPANEL

18:07

BOLJA OD NAJBOLJE

IVAN ZAK

18:04

EDINA

ZVITA FELTNA

18:00

U TVOJIM MISLIMA

SANDI

17:57

NOCI U DALMACIJI

KLAPA BONACA

17:49

SLOBODNA

NINA DONELLI

22. 05. 2017 13:29 | R.A.

Aktualovci smo se v soboto z Ave grill mobilom ustavili na Igu ter ...

... s seboj pripeljali čisto vse. Vse, kar se za najboljši roštilj spodobi!

Žar, okusne Ave grill dobrote, ohlajeno pijačo, žar priloge, balone, majice, kape, predpasnike ter kar je najpomembneje … najboljšo glasbo, dobro voljo in veliko veselja.

Srečno izžrebanko akcije Ave grill mobil Melani Kremžar Novak smo Aktualovci presenetili v velikem stilu. V krogu družine in z najboljšimi prijatelji so praznovali kar štiri rojstne dneve hkrati, in sicer so slavili Primož, Tomaž, Matjaž in Tone. Same okrogle obletnice! Praznovali so 20., 30., 40. in 70. rojstni dan! Bilo je živahno, bilo je nevsakdanje in posebno, saj so pripravili različne kavbojske igrice in tako je Ave grill mobil minil v pravem kavbojskem stilu.

»Roštilj plac« je bil popoln in kot nalašč za nepredvidljivo majsko vreme. Aktualova voditelja Grega Javornik in Anita Gošte ter maskota Aktualko so poskrbeli za veselo vzdušje, ples, petje in dobro zabavo, Zala Jelen Ribnik pa za kuharske dobrote. Družba je bila odlična in roštilj z Ave grill mobilom nepozaben!

Ker pa se za rojstni dan spodobi pripraviti še dodatno presenečenje, smo Aktualovci podelili 30 kart za Aktualov pozdrav poletju in največjo roštiljado v Sloveniji 2017, ki bo 2. junija 2017 ob 16. uri na Kardeljevi ploščadi v Ljubljani.

Vas zanima, kako odličen je bil roštilj z Ave grill mobilom? V spodnjem videu preverite, kako dobro smo se v soboto imeli na Igu!

Videogalerija

Fotogalerija