TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

23:38

NE ZOVI ME U PONOC

NEDA UKRADEN

23:34

SAD KADA DOSLA SI

BOSUTSKI BECARI & KLAPA CAMBI

23:31

DVIJE ZVIJEZDICE

TAJCI

23:27

LAKA META

PIRATI

23:24

STARA DOBRA

JAN PLESTENJAK

23:21

DA SUTRA UMREM

VESNA PISAROVIC

07. 05. 2017 11:26 | R.A.

Največja zabava na Dolenjskem!

Pred vrati je največja zabava na Dolenjskem, ki bo "prepihala" vse!

Prepihanci pozor! Prihaja nova, še močnejša doza vetra, nore zabave, odličnih glasbenikov, vrtinčastih plesnih obratov ter nepozabnih trenutkov. 

VIKEND NA PREPIHU!
Po odmevni lanskoletni zabavi se letos vrača še bolj odmeven in prepihan vikend. Dvodnevna zabava, ki vam prinaša nepozabno doživetje! KJE? Restavracija Prepih (Stopiče) pri Novem mestu pod velikim šotorom. Kar pomeni, da nam tudi slabo vreme ne pride do živega. Prepihanci se ne damo, kajne? KDAJ? Petek, 12. maja ter sobota, 13. maja.

Pričelo se bo zeloo poskočno!
V petek, 12. maja se bo žurerski vikend pričel s poskočno Veseljakovo radijsko oddajo Petkova pumpa, ki praznuje deseto obletnico. Prepihali vas bodo Ansambel Stil, Ansambel Nalet, skupina Skater, Boštjan Konečnik, Gamsi, Špela Grošelj ter Saša Lendero.

Kraljevska sobota
V soboto, 13. maja pa prihaja Aktualova kraljica: Aktualova galama. Najbolj popularna zabava na terenu, ki je enostavno ne smete zamuditi. Odštekani Dean on the Mike in Anita Gošte vas bosta zabavala, dvignila na noge ter poskrbela za res pravo žurersko vzdušje. Za vrhunec večera pa bo pokrbel eden od treh kraljev dalmatinske glasbe in zabave, DRAŽEN ZEČIĆ!

Si upate zažurati z nami dva dni zaporedoma pozno v noč? Se nam pridružite? Si upate? To je zabava, ples, rajanje kar dva dni! Si upate postati prepihanci? Pridružite se nam in nam dokažite kako dolgo zdržite. 

NAJCENEJŠE VSTOPNICE
Najcenejše vstopnice že na voljo v restavraciji Prepih, na vseh bencinskih servisih Petrol, Poštah Slovenije ter ostalih Eventimovih prodajnih mestih. Vstopnica velja za dva dni, na obeh dogodkih.

VSTOPNICA VELJA ZA DVA DNI!


SE VIDIMO!

Video povabilo in aftermovie lanske zabave Vikend na prepihu si oglejte spodaj!


Videogalerija