OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

04:28

SEDEMKRAT

MADJAR, NATASA

04:24

KAD POLKU ZASVIRAM

LEPI DASA

04:19

ORIGINAL (REMIX)

KINGSTON

04:13

IF YOU LEAVE ME NOW

CHICAGO

04:08

STO VIDIS TO SAM JA

KRUSKA

04:03

NIJE MENI STO TE NEMA

VRANAC

03:57

BABY BLUE

POP DESIGN

03:54

SVE JE MOGUCE

TAMBURASKI SASTAV KAS

03:46

RUJNO VINO

MAMBO KINGS

03:38

LJULJAJ BOKOVE

TS LEDINE

25. 04. 2017 10:59 | Promocijsko besedilo

Previjalna miza Sraka, izdelana v Sloveniji, po merilih staršev.

Previjalna miza Sraka, je izdelana po merilih staršev z namenom maksimalno učinkovite uporabe in ugodja za malčke.

Zakaj se odločiti za previjalno mizo Sraka?


Odlična kakovost in varnost, sta mizarjem iz podjetja Sraka pri izdelavi previjalnih miz, na prvem mestu. Iz dneva v dan se strmi, k izboljšavam, da bi staršem izboljšali njihovo večkratno vsakodnevno izkušnjo pri previjanju. S štirimi prostornimi predali, standardnih dimenzij, ki se jo lahko postavi ob že obstoječe pohištvo in s personalizirano poslikavo po želji staršev.

Na kaj je potrebno biti pozoren pri samem nakupu previjalne mize?


Potrebno je že vnaprej pomisliti na to, ali omogoča lahkotno čiščenje… ali so vodila glasna ali tiha, saj otrok velikokrat med igranjem na previjalni mizici tudi zaspi; … ali je celoten sestav iz kvalitetnega materiala, ob vseh možnih udarcih otroka… saj gre za enkraten nakup, ki naj bi zdržal celotno obdobje previjanja otoka, torej dokler le ta ne gre na kahlico; … Našlo bi se kar nekaj dejavnikov, na katere se ponavadi ob nakupu nikoli ne pomisli.


Previjalne mize Sraka so izdelane iz kakovostnega materiala Iveral, vrhunskega proizvajalca EGGER. Iveral je enostaven za čiščenje, odporen proti svetlobi, ima visoko mehansko, kemijsko in termično obstojnost. Hrbtišče mizice in dna predalov so prav tako izdelana iz materiala Iveral. Vsi robovi so obdelani z 2mm ABS trakom, kateri je enako barve kot ostali materiali. Zaradi takšne obdelave so spoji odporni na udarce.

Predali tečejo na kovinskih vodilih BLUM in omogočajo tekoče odpiranje in zapiranje. Blažilci BLUM omogočajo tiho in elegantno zapiranje, da se otrok medtem ne prebudi.

Predalniki Sraka stojijo na kolesih ali nogicah, katere se regulirajo po višini in so iz materiala primernega za občutljivejša tla. 

Na izbiro je več različnih modelov in barv ročajev, ki zaključujejo celostno podobo previjalne mizice Sraka.

Na voljo je več barvnih odtenkov, ki se lahko kombinirajo med seboj. Kovinska vodila predalov zagotavljajo tekoče odpiranje tudi v vlažnih prostorih.

sraka previjalna miza roza
     

Kakšen je trenuten trend pri previjalnih mizah?

Vsekakor je trenuten trend personalizirana poslikava. Starši imajo željo, da izrazijo nekega junaka iz risanke ali pravljice… ali pa celo njihovega otročka. Previjalne mizice Sraka omogočajo ravno to - izbiro motiva po vaših željah! Vsak, ki pošlje sliko - jo ima na izbrani previjalni mizi Sraka lahko še isti dan.

Za vse, ki pa ne želijo monotonosti ampak živahne barve in igrivo pohištvo in tisti, ki si želijo, da bi se izdelki SRAKA ujemali z ostalim pohištvom v sobi je seveda možna izdelava po meri.

sraka previjalne mize porisan motiv


Kam s previjalno mizico, ko le ta ni več potrebna?


Ko se previjalne mize ne potrebuje več, se preprosto odstrani zgornji del ali po želji tudi kolesa, s čimer se previjalna miza spremeni v uporaben predalnik in najde svoje novo uporabno mesto v domu.

Na spletni strani www.sraka.eu si lahko v galeriji slik, pogledate nekatere končne izdelke, ki so jih v podjetju Sraka že prilagodili.
Vaše želje lahko sporočite na info@previjalna-miza.si ali preko telefona na 068 129 306.

sraka previjalna miza čebelica maja


''Previjanje namreč ni zgolj samo previjanje, temveč je izpostavljena vez na sami previjalni mizi z vašimi srački. ''

VABILO K SODELOVANJU PRI NAGRADNI IGRI ''NARIŠI RISBICO'': Pri previjalnih mizicah Sraka, so se odločili, da bodo vsakega, ki jim bo poslal risbo tudi nagradili. Za sodelovanje v nagradna igri, ste vabljeni, da pošljete otroško risbico po svojem izboru na naslov PM-SRAKA d.o.o. Masarykova cesta 23a, 1000 LJUBLJANA, kjer pripišete svoje podatke. 

Vse prejete risbice bodo nagrajene. 

sraka za male sračke previjlne mize


Promocijsko besediloVreme

Ljubljana

24.05.2018

13°
 • PET
  Partly cloudy in the morning.

  15° / 26°

 • SOB
  Light rain overnight.

  15° / 26°

 • NED
  Light rain in the morning.

  16° / 25°

 • PON
  Mostly cloudy throughout the day.

  17° / 25°

 • TOR
  Mostly cloudy throughout the day.

  16° / 26°

Aktualne radijske novice