Zadnje predvajane

20:02

NEK TI BUDE KRIVO

SUPUT, MAJA

19:56

NE KLICI ME

DERENDA, NUSA

19:53

MACKICA

RUSKO RICHIE

19:49

BANANA

KUMER, DOMEN

19:41

MALA ANE

MEJASI FEAT. BLANKA SMOLJIC

19:37

FESTA

RADOLFI, DAVOR AND RITMO LOCO

19:31

VEO VEO

HOT BANDITOZ

19:26

KROKODILCKI

CUKI

19:17

JOS TE VOLI MALA

NINA DONELLI

19:10

DOBRO CE NAM SKUPA BITI

BOSUTSKI BECARI

20. 04. 2017 14:23 | R.A.

Na Roštiljadi do sitega!

Kaj je lahko še boljše, kot to, da se boste od 16. do 20. ure lahko najedli do sitega z ALL YOU CAN EAT čevapčiči in se zraven še zabavali ob največjih poletnih uspešnicah.

Se vidimo v petek,
2. junija 2017!

Kardeljeva ploščad, LJ

Tokrat smo združili nepozabno »fešto« in roštilj - najboljšo možno kombinacijo, ki ponuja super zabavo ter dobro jedačo in pijačo. Na vas čakata dva nepozabna dogodka združena na enem samem mestu!

Aktualov koncert bo poletje pozdravil na najboljši možen način. Za nepozabno zabavo bo poskrbelo kar enajst vrhunskih glasbenikov tako slovenske kot hrvaške estrade. V ritmih novega Aktualovega glasbenega spektakla, pa bo dišalo po okusnih dobrotah z žara.

Torej, Aktualov poletni koncert in največja roštiljada v Sloveniji! To je dogodek, ki ga nikakor ne smete in si ga tudi ne želite zamuditi!

Dogodek, ki ga še ni bilo!

Kardeljeva ploščad v Ljubljani, se bo v petek 2. junija prelevila v prizorišče nepozabne zabave, saj prihaja čisto nov Aktualov koncert in največja roštiljada v Sloveniji.

Ob 16. uri bo že zadišal žar, kjer pridejo na vrsto tisti še posebej lačni z ALL YOU CAN EAT čevapčiči!

To pa še ni vse!!

Za vas pripravljamo tudi številne zabavne in družabne igre, tekmovanja in tudi zabavo za otroke.  Ob vroči kulinarični ponudbi in obilici hladne pijače se bomo družili tudi ob številnih zabavnih družabnih igrah. Čaka nas tudi pravi »Roštilj fight«, kjer bosta Klemen Bunderla in Jure Godler začinila dogajanje.

Priča boste tudi posebnem tekmovanju »Zvezde pečejo«, kjer se bodo znani Slovenci spoprijeli z roštiljem. Njihov strogi sodnik pa bo Jani Jugovic, nekdanji tekmovalec šova Gostilna išče šefa, solastnik blagovne znamke Tejani kitch'n in po novem tudi znani vloger - cool foter.

Ko se dan prelevi v noč in prve zvezde osvetlijo nebo, začenjamo z glasnim Aktualovim koncertom, ki bo odmeval daleč po Ljubljani in tudi tokrat ne bo pustil svojih Aktualovcev ravnodušnih. Z nami bo kar 11 vrhunskih glasbenikov tako slovenske kot tudi hrvaške estrade. Poletje bodo skupaj z nami pozdravljali: Nina Donelli, Djomla KS, Bojan Ristić & Brass Band, Davor Borno, skupina Tequila, Ines Erbus, Petkova Pumpa, Saša Lendero, Aktualova Galama, Mambo Kings in Jasmin Stavros!


VSTOPNICE so na voljo  na vseh bencinskih servisih Petrol, Poštah Slovenije ter ostalih Eventimovih prodajnih mestih

Dan, ki ga ne smete zamuditi! Aktualov pozdrav poletju in največja roštiljada v Sloveniji!

Preveri tudi, kako smo zažurali na letošnjem Aktualovem dnevu žena

Spremljaj oddajo Aktualova Galama vsak petek med 17:00 - 20:00 na frekvencah Radia Aktual.

Spremljaj radijsko oddajo Petkova Pumpa vsak petek med 20:00 in 00:00 uro. 

Se vidimo na Kardeljevi Ploščadi (ZEMLJEVID).

Vreme

Ljubljana

25.05.2017

14°
 • PET.

  8° / 25°

 • SOB.

  8° / 24°

 • NED.

  8° / 28°

 • PON.

  12° / 29°

 • TOR.

  11° / 30°

Aktualne radijske novice