TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

4:00

LIPOTA MOG ZIVOTA

SINISA ZUNEC

3:57

AJMO PRIJATELJI

NOCNI SKOK

3:53

DOBRA VECER PRIJATELJI

KLAPA ISKON

3:49

PRUZIMO NAM SANSU

KLAPA RISPET IN ZORICA KONDZA

3:46

DUNAV

UCITELJICE

3:42

KAKO TE DUSO JUBIN

ZDRAVKO SKENDER

18. 04. 2017 16:05 | R.A.

AKTUALOV DAN SREČE 2017

Novo mesto, Celje in Ljubljana - kar v treh slovenskih mestih smo letos pričarali Aktualov dan sreče!

V Novem mestu smo srečo delili v Varstveno delovnem centru in Gasilsko-reševalnem centru Novo mesto. Aktualova voditelja Anita Gošte in Grega Javornik, mične hostese, naš Aktualko, maskoti Vzajemko in Poštar Pavli in Marko Vozelj, kipa je s kitaro pregnal temne oblake, ki so se nabirali na nebu in varovance osrečil s petjem. Zaključek pa je bil v Qlandiji pred Media barom -Time out cafe, kjer so plesalci Plesnega studia Novo mesto dodobra ogreli obiskovalce.

V Celju smo osrečili otroke vrtca Zarja Celje v enoti iskrice in uporabnike doma starejših v Domu ob Savinji Celje. Srečo so delili Aktualovca Tanja Seme in Mitja Grajzar, maskote Aktualko, Vzajemko, Poštar Pavli in simpatične mornarke. Za še bolj pestro vzdušje pa je poskrbel Miran Rudan. Zaključni del dneva sreče se je odvijal v Celjskem starem mestnem jedru, natančneje na Krekovem trgu. Z nami in naključnimi obiskovalci so zaplesali učenci plesne šole Plesni val.

V Ljubljani smo delil srečo in s tem zaključili tridnevna osrečevanja. Aktualovca Klemen Bunderla in Mojca Gornik, Aktualko, Vzajemko, poštar Pavli, mornarke in simpatična Saša Lendero. Bili smo na Policijski akademiji Tacen in v URI Soča. Zaključek Aktualovega dneva sreče pa je bil na Stritarjevi ulici kjer so Ljubljano dodobra ogreli plesalci Libero Dance Centra. Množica mimoidočih, ki se nam je pridružila pa je uživala ob petju Saše Lendero.

Podelili smo ogromno balonov, lepih misli, objemov, sladkih dobrot in predvsem dobre volje.



Utrinke iz vseh treh dni si poglejte v spodnjem VIDEU in galeriji!

Hvala vsem, ki ste z nami delili srečo! Se vidimo prihodnje leto!


Videogalerija

Fotogalerija