TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

16:12

TEBI JEDNA MENI DVE

ZELJKO SAMARDZIC FT. LJUBAVNICI

16:08

OLJKE ROZMARIN IN SOL

MARKO VOZELJ IN MOJSTRI

16:04

TEBI

MARKO SKUGOR

15:57

DA TE NE VOLIM

NOVI FOSILI I SREBRNA KRILA

15:54

MAJKO STARA

MATKO JELAVIC

15:50

MIRUJ SRCE

TOMISLAV BRALIC I KLAPA INTRADE

14. 04. 2017 07:00 | Radio Aktual

Ljubljana je oživela!

Aktualov dan sreče tudi v Ljubljani, osrečili smo mnoge in narisali nešteto nasmehov.


Tudi v Ljubljani smo delil srečo in s tem zaključili tridnevna osrečevanja. Aktualovca Klemen Bunderla in Mojca Gornik sta se skupaj z Aktualkom, Vzajemkom, poštarjem Pavlijem in mornarkami odpeljala na Policijsko akademijo v Tacen.

Da pa bi bil košček sreče še večji je bila z nami tudi Saša Lendero. Najprej smo kadete presenetili v učilnici pri pouku. Saška pa jih je tako ogrela s petjem, da so se ji pri tem z veseljem pridružili. Povabili so nas tudi v njihovo borilnico. Naš Klemen je bil kaj hitro na tleh, svojo moč pa je preizkusila tudi Saša.

Pot smo nadaljevali v URI Soča, kjer so nas na čudovitem otroškem igrišču pričakali otroci in njihovi straši, pridružilo pa se nam je tudi nekaj drugih pacientov. Razveselili so se balonov, naših zabavnih maskot in seveda Saše, ki jim je zapela nekaj pesmi. Otroci pa so nam tudi sami pripravili pesem o sreči. Ker se je ravno v tistem trenutku njihov dolgoletni sodelavec poslavljal ob odhodu v pokoj smo presenetili tudi njega.

Zaključek Aktualovega dneva sreče pa je bil na Stritarjevi ulici kjer so Ljubljano dodobra ogreli plesalci Libero Dance Centra. Množica mimoidočih, ki se nam je pridružila pa je uživala ob petju Saše Lendero. 

Še en Aktualov dan sreče se je zaključil in občutek, ko lahko osrečimo toliko ljudi z majhno pozornostjo je neverjeten.

Spodaj si lahko ogledate video in foto utrinke iz Ljubljane

Videogalerija

Fotogalerija