TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

21:41

OD TRIGLAVA DO MORA

DAVOR BORNO

21:38

META

LUKA BASI

21:29

RAD TE IMAM

MIKI VLAHOVIC

21:26

KAD MI DODJES TI

OLIVER DRAGOJEVIC

21:22

VRATI SE

MILO HRNIC

21:19

DOLAZI TRIDESETA

BEGINI

06. 04. 2017 14:13 | R.A.

Prihaja Aktualov dan sreče 2017!

Lansko leto smo osrečili več kot 2600 ljudi, letos jih bomo še več! Srečo bomo delili kar tri dni v treh slovenskih mestih.

Aktualova radijska ekipa bo skupaj s simpatičnimi hostesami in maskoto Aktualkom na terenu razveseljevala, osrečevala in obdarila naključne mimoidoče - na cesti, trgu, avtobusni postaji, pred trgovino… Se sprašujete zakaj? Zato, ker je lepo nekomu zaželeti lep in srečen dan! 

Pridite po svoj košček sreče! Razveselili, osrečili in obdarili vas bomo v:

Torek, 11.april: NOVO MESTO

Tam bodo: Anita Gošte, Grega Javornik, Aktualko in Marko Vozelj. Ob 17. uri jih boste srečali v Qlandiji pred Time out Cafejem - Media barom, kjer bodo zaplesali skupaj s plesalci plesnega studia Novo mesto.

Sreda, 12. april: CELJE
Tam vas pričakajo: Tanja Seme, Mitja Grajzar in seveda naš Aktualko. Za še boljše vzdušje pa bo s srečno karavano tudi Miran Rudan in plesna šola Plesni val. Ob 17. uri bomo skupaj zaplesali, delili srečo v starem mestnem jedru na Krekovem trgu.

Četrtek 13. april: LJUBLJANA
Prešernov trg v Ljubljani bo pokal od sreče in seveda vsi vi, ki se nam boste pridružili. Ob 17. uri bodo z vami Klemen Bunderla, Mojca Gornik, Saša Lendero ter plesalci Libero Dance Centra


Delite srečo tudi vi!
Zaželite lep dan neznancu, delite nasmehe in prijaznost. Pošljite lepo misel na naš ZID SREČEPošljite SMS, vpišite ključno besedo DAN, pripišite lepo misel in jo pošljite na številko 4567. Ali pa jo pošljite s pomočjo povezave na http://svet24.si/dan-srece 


Vsak dan bomo izmed vseh prejetih misli izbrali 4 najlepše, ki jih bomo nagradili z Afrodita presenečenjem.

Kako smo osrečevali ljudi lani in predlani pa si oglejte v spodnjem videu.

Videogalerija

Fotogalerija