TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

13:12

VRTNAR

SASHA

13:09

LUDO MORE

KLAPA MASLINA

13:05

MIRNO TI MORE

KLAPA SUFIT

12:56

DALMATINKO, CRNO OKO MOJE

VINKO COCE

12:53

SANJA

NOVI FOSILI

12:49

MERAK

MIRO SKORO FT. GRUPA VIGOR

05. 04. 2017 09:55 | R.A.

VELIKI KONCERT: Mišo Mate Kovač z gosti!

V Dvorano Tivoli prihaja mega spektakel: Veliki koncert, na katerem bo nastopil MIŠO MATE KOVAČ z gosti.

Foto: R.A.

Radio Aktual in Euterpe Events sta združila moči in ob zaključku meseca aprila, natančneje 21. aprila, pripravila veliki koncert, ki bo na noge spravil Dvorano Tivoli. Prihaja namreč najuspešnejši glasbeni izvajalec iz območja bivše Jugoslavije MIŠO MATE KOVAČ z gosti: Maja Šuput, Davor Borno, Zdravko Škender in skupina Tequila.

Legendarni pevec
Najuspešnejši glasbeni izvajalec iz območja bivše Jugoslavije, eden najbolj markantnih in karizmatičnih hrvaških pevcev, … Vsi tej nazivi so upravičeno zasidrani na prestolu Mišo Kovača, ki je v svoji 47-letni karieri prodal več kot 20 milijonov plošč. Osvojil pa je tudi nešteto nagrad. Vrhunec svoje popularnosti je doživel konec preteklega stoletja in vse do danes uspel obdržati status kralja hrvaške estrade, kateremu zvesto sledi množica oboževalcev vseh generacij.

Le kdo jih ne pozna …
Njegove uspešnice 'Ostala si uvijek ista', 'Svi pjevaju', 'Ako me ostaviš', 'Ja nemam razloga da živim', 'Ti si pjesma moje duše' ter nešteto drugih. Mišo svojo lokacijo koncerta zbere zelo skrbno in v ponos nam je, da se tokrat vrača prav v Ljubljano. Na istem odru bodo obiskovalce zabavali tudi številni odlični glasbeni gostje:

Maja Šuput, hrvaška lepotica in kraljica vročih ritmov,

* vedno poskočni Davor Borno,

* legendarni Zdravko Škender ter

* mlada in vedno energična skupina Tequila

Tega enostavno ne smete zamuditi! Dvorana Tivoli, 21. april 2017.


VSTOPNICE

Najcenejše vstopnice po FIRST minute ceni so že v prodaji na vseh Petrolovih bencinskih servisih, Poštah Slovenije ter ostalih Eventimovih prodajnih mestih.

Videogalerija