TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

6:13

ME BOS SE LJUBILA

MARKO VOZELJ IN MOJSTRI

6:10

ONO NESTO NASE

ZELJKO BEBEK

6:04

SPLITSKA SERENADA

GORAN KARAN

5:55

PRUZIMO NAM SANSU

KLAPA RISPET IN ZORICA KONDZA

5:52

JAO MENI

IVANA KOVAC

5:46

MARKE NEMAM

DANIJELA MARTINOVIC

15. 03. 2017 09:42 | R.A.

Ali je vaš otrok izjemen?

Starševstvo je verjetno ena najtežjih vlog, ki jih odigramo v življenju. V divjem tempu hitro spregledamo tisto najboljše, kar otrok skriva v sebi in se osredotočimo na vzgojne izzive, ki nam pogosto jemljejo samozavest.

Kako vzgojiti otroka, da bo svojo izjemnost lahko polno zaživel? Foto: šola Učenje za življenje

Kako naj se otroci in njihovi starši osredotočijo na sposobnosti in kako opravijo s pomanjkljivostmi? Kako vzgojiti otroka, da bo svojo izjemnost lahko polno zaživel? Kje in kdaj jim lahko priskočimo na pomoč? Kateri so ključni trenutki, ko moramo vztrajati in biti starševsko dosledni?

Na ta in še mnoga druga vprašanja boste dobili odgovore v šoli Učenje za življenje na predavanju Marka Juhanta, ki bo 27. marca v Ljubljani. Sledita predavanji v Mariboru in Kopru.
Ljubljana ne ostaja osamljena v želji po ponudbi izobraževanj, ki navdihujejo k bolj srečnemu in uspešnemu življenju, temveč po teh temah kjer spoznavamo sebe, sprejemamo druge, ustvarjamo vrednost in oblikujemo dobro počutje povprašujejo številni drugi kraji. Tako se je Zavod Učenje za življenje odločil letos pomladi razširiti program Učenje za življenje tudi v Maribor in Koper!

Vabljeni k ogledu programa ter k prijavi. Ne spreglejte članstva v Skupnosti, ki prinaša 10 odstotni popust pri prijavi v vse razpisane programe. Pohitite, zbiranje prijav poteka do zapolnitve mest! Kliknite TUKAJ in se prijavite.

Ne zamudite predavanj Marka Juhanta! O čem bo tekla beseda lahko poslušate TUKAJ.

Vsak otrok je lahko izjemen!