TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

5:58

ROCK ME

RIVA

5:54

LAMBADA

KAOMA

5:51

IMA NESTO U TOME

DORIS DRAGOVIC, JACQUES HOUDEK

5:44

ZASTAVE

PARNI VALJAK

5:41

NIKA

ROK N BAND

5:37

SRCE JUZNJACKO

MARKO SKUGOR

13. 03. 2017 08:34 | R.A.

Kolikokrat greste na kolena?

Imate dovolj? Kolikokrat v življenju ste že šli »na kolena«? Kolikokrat ste v sebi bili boj sami s seboj, čeprav bi najraje kričali, vpili, a ste na koncu le sklonili glavo in se vdali?

... Na drugi strani pa so ljudje, ki so uporniki vse življenje, se upirajo, vztrajajo, se zapletajo v konflikte in nikoli ne »gredo na kolena«. Zakaj smo in so taki, od kje izhaja to vedenje in nenazadnje trpljenje? Kdaj in komu je dobro popustiti? Čemu se odpovemo v obeh primerih in kaj pridobimo? Kje je prava meja? Kdaj zadovoljiti naše potrebe in zahteve?

Na ta in še mnoga druga vprašanja boste dobili odgovore v šoli Učenje za življenje na predavanju dr. Vesne Vuk Godina , ki bo 19. aprila v Ljubljani, 5. aprila v Mariboru in 25. aprila v Kopru.

Ljubljana ne ostaja osamljena v želji po ponudbi izobraževanj, ki navdihujejo k bolj srečnemu in uspešnemu življenju, temveč po teh temah kjer spoznavamo sebe, sprejemamo druge, ustvarjamo vrednost in oblikujemo dobro počutje povprašujejo številni drugi kraji. Tako se je Zavod Učenje za življenje odločil letos pomladi razširiti program Učenje za življenje tudi v Maribor in Koper!

Vabljeni k ogledu programa ter k prijavi. Ne spreglejte članstva v Skupnosti, ki prinaša 10 odstotni popust pri prijavi v vse razpisane programe. Pohitite, zbiranje prijav poteka do zapolnitve mest! Kliknite TUKAJ in se prijavite.

Ne zamudite predavanj dr. Vesne Vuk Godina! O čem bo tekla beseda lahko poslušate TUKAJ.

Učenje za življenje_Ne grem na kolena

Fotogalerija