TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

9:14

SERENADA

MANCA SPIK

9:07

VINOGRAD

MLADEN GRDOVIC FT. MEJASI

8:57

PRIJATELJICE

SEVERINA

8:52

KAD POSTANES DRUGOME ZENA

LUKA BASI

8:49

VALENTINO I RENATO

NOVI FOSILI

8:44

NEDODIRLJIVA

KLAPA KAMPANEL

04. 03. 2017 08:36 | D. B. / MKS

Spektakularni koncert ob dnevu žena navdušil Aktualovke!

Koncertni dogodek Aktualov dan žena v petek zvečer je presegel vsa pričakovanja in navdušil obiskovalce v ljubljanski Dvorani Stožice.

Foto: Sandi Fišer/mediaspeed.net

17169X5462.jpg
Stožice so bile napolnjene do zadnjega kotička, plesalo pa se je vso od odra do zadnje vrste!

Na svoj račun, kot se za takšen koncert spodobi, so včeraj zvečer v razprodani Dvorani Stožice prišle predvsem predstavnice nežnejšega spola, s svojo glasbo pa so jih navduševali:

eden najlepših glasov Dalmacije Goran Karan, dih jemajoč glas in stas Lidija Bačić, trenutno najpopularnejši slovenski narodno zabavni ansambel Modrijani, nekoč nepogrešljivi član zasedbe Čuki Marko Vozelj in Mojstri, zelo uspešen hrvaški glasbenik in skladatelj Miroslav Škoro in Grupa Vigor, skupina, ki so si jo dekleta za njihov dan žena želela v Ljubljani videti ponovno.

radio aktual bunderla.jpg
Izvrsten gostitelj večera je bil ponovno eden in edini Klemen Bunderla.
M24

Ene praznovale praznik, druge imele dekliščino

V Stožicah pa dekleta včeraj niso praznovala le svojega praznika. Tako si bo svojo dekliščino, ki jo je imela v okviru koncerta, zagotovo za vedno zapomila nevesta Ana, ki se bo poročila 1. aprila.

Sicer pa smo med gosti včeraj lahko opazili tudi številne znane obraze, na odru pa nas je nenapovedano presenetil tudi ljubljenec ženskih src Jan Plestenjak, z Markom Vozljem je Komarja zapela Pika Božič. Za veliko presenečenje sta z nastopom poskrbeli tudi pevka Antonija Šola in Klapa Bonaca.

radio aktual dekliščina.jpg
Dekleta so včeraj v Stožice prišle praznovat celo dekliščino. Na fotografiji skupaj z voditeljem Aktualove Galame.
M24

Izvrsten gostitelj večera je bil ponovno eden in edini Klemen Bunderla, v sovoditeljski vlogi pa se mu je tokrat pridružil Miroslav Škoro.

17169X6131.jpg

Da je dvorana zažarela v vsem svojem veličastnem sijaju, je poskrbela  Energija plus, dobavitelj električne energije s pravo energijo. Tako niti za trenutek nismo bili v skrbeh, da bi nam zmanjkalo električne energije ob že tako prisotni neverjetni energiji prešerne množice obiskovalcev.

Aktualov dan žena 2017_dvorana Stožice
Predstavnici podjetja Energija plus d.o.o., glavni pokrovitelj koncerta
m24.si

Kako nepozabno je bilo v Stožicah, si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Fotogalerija