OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

02:59

SVAKI DAN JE S TOBOM POSEBAN

LETECI ODRED

02:55

ZAPLAKAT CES

GAZDE

02:52

VOLIM ZENE

LOKIN, DUSKO I JADRANSKI MAESTRALI

02:49

TANANA

JOKSIMOVIC, ZELJKO

02:45

VOLIM TU ZEMLJU NA JUGU

STAVROS, JASMIN

02:38

VSI LJUDJE HITIJO

GODEC, ALENKA

02:11

U MEDJUVREMENU

PEROVIC, MARTIN

02:07

NA PRSTIMA

UCITELJICE

02:03

SLIKA PREVAR

TEQUILA

21:55

NA TA LEP IN SONCEN DAN

KAURIC, DARE

03. 03. 2017 16:56 | R.A.

Te skladbe je Michael Jackson poslušal tik pred smrtjo!

Od nekdaj je znano, da ima glasba številne pozitivne učinke na počutje. Nekatere skladbe pa so nam še posebej pri srcu. Katero pa je tik pred smrtjo poslušal Michael Jackson?

Foto: R.A.

Kralj popa Michael Jackson, ki velja za enega najbolje prodajanih glasbenih pop izvajalcev vseh časov, se je dolgo bojeval z boleznimi. V zadnjih urah svojega življenja je poslušal skladbe, ki skupaj s kitarami ustvarjajo zapletene ritme opojne glasbe, očara in mami občinstvo že mnoga leta. Avtor teh skladb je skupina osmih članov in njihovih osmih kitar. Tonino Baliardo, eden od članov te skupine, je kitaro poimenoval kar za svojo najboljšo prijateljico! To je SKUPINA GIPSY KINGS!


Glasba je moje življenje!
Ne samo Michaelu Jacksonu, tudi Nicolasu Reyesu, članu skupine Gipsy Kings, glasba veliko pomeni. V intervjuju je na vprašanje kaj mu pomeni glasba, odgovoril: "Glasba je življenje. Glasba je moje življenje. " Povedal je tudi, da ko poje na odru in omogoča zabavne trenutke občinstvu ter ko pride domov v topel objem svojih otrok, se počuti kot kralj. 


Ljubezen do glasbe in igrivo veselje skupine Gipsy Kings sta nalezljiva in vedno zagotavljata nepozabno doživetje občinstva. No in nepozabno doživetje vas čaka na spektakularnem dogodku, ki bo 1. aprila, v ljubljanskih Stožicah. N
astopile bodo svetovne latino zvezde, ena največjih legendarnih izvajalk rumbe in flamenko ritmov na svetu, skupina Gipsy Kings. Osem kitar, osem članov, ki skupaj ustvarjajo zapletene ritme opojne glasbe, ki omami in očara občinstvo že mnoga leta. Pesmi, kot so Volare, Baila me, Pida me la, Bamboleo, Djobi Djoba, Ben Ben Maria in veliko drugih, so dokazano najljubše številnim poslušalcem z vsega sveta.

Recept za uspeh?
Vsekakor so pomembni začetki in nadaljnji razvoj. Tonino Baliardo je na vprašanje kako se je razvila njihova glasba od trenutka ko so začeli igrati in ustvarjati skupaj, odgovoril: "Ohranili smo svoje glasbene korenine a ne želimo biti skupina, ki izvaja folk glasbo. Zato poskušamo našo glasbo narediti bolj pop in lahko poslušljivo, da bi ugajala čim večjemu številu poslušalcev." In uspelo jim je! 

Bodite del spektakularnega dogodka latino ritmov legendarnih zvezd, ki vas bo popeljal v svet zabave, tudi vi!

Ljubljana - Arena Stožice
1. april 2017, ob 20. uri

VSTOPNICE
Najcenejše vstopnice so v predprodaji na voljo že od 29 EUR naprej! Ker je število najcenejših vstopnic omejeno, vas vabimo, da si zagotovite svojo vstopnico še danes. Prodaja vstopnic: vsa Eventimova prodajna mesta, bencinski servisi Petrol in poslovalnice Pošte Slovenije. Kliknite TUKAJ

Vreme

Ljubljana

27.04.2018

 • SOB
  Clear throughout the day.

  10° / 22°

 • NED
  Partly cloudy until afternoon.

  11° / 19°

 • PON
  Mostly cloudy throughout the day.

  8° / 18°

 • TOR
  Rain until afternoon, starting again overnight.

  9° / 18°

 • SRE
  Mostly cloudy throughout the day.

  10° / 18°

Aktualne radijske novice