TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

19:21

5 6 PIVA

MEJASI

19:13

ZBOG JEDNE DIVNE CRNE ZENE

KRUNOSLAV KICO SLABINAC

19:10

PROLJECE

LUKA NIZETIC & KLAPA NOSTALGIJA

19:10

TEBI JEDNA MENI DVE

ZELJKO SAMARDZIC FT. LJUBAVNICI

19:01

MATI

SIMONA WEISS

18:59

KOKOLO

MAGAZIN

18:55

CRNO VINO, CRNE OCI

IVANA KOVAC

28. 02. 2017 21:41 | R.A.

VIDEO: Zaključek največje ljubezenske akcije!

Poglejte si video o finalnem delu akcije Sliši se kot ljubezen. Dobili smo zmagovalni par! Sanjsko potovanje – seveda v dvoje – je v finalnem dvoboju osvojil dvojec v mlajši sestavi. Križarjenje po Sredozemlju, ki ga omogoča Turistična agencija Palma, sta si po razburljivem finalnem obračunu priborila Leja iz Dobrave in Bojan iz Ljubljane.

Foto: R.A.

Akcija SLIŠI SE KOT LJUBEZEN je bila namenjena vsem samskim, ki so si želeli spoznati sorodno dušo in skupaj z njo odpotovati na lepše. Da je bilo ob začetnem spoznavanju vse skupaj bolj vznemirljivo in skrivnostno, se kandidati niso videli v živo, temveč le slišali prek radijskih valov Radia Aktual in avdioposnetkov. Tokrat so morali prisluhniti ne le srcu, ampak tudi svojemu sluhu. 

Po zbiranju prijav na akcijo in glasovanju je pretekli petek na Aktualu potekalo sklepno dejanje: lov parov na sanjsko potovanje v dvoje. Pari so se spopadli s simpatično preizkušnjo, ki jim jo je voditeljica Mojca zaupala v eter Radia Aktual. Za osvojitev sanjskega potovanja jih je čakala še zadnja naloga, v kateri so preizkusili svojo iznajdljivost in prvič sodelovali v timu. 

In imamo zmagovalni par! 
Kakšna borba in kakšna razlika v času! Zares neverjetno. Šlo je zgolj za nekaj sekund. Toda na koncu šteje le vrstni red in sedaj je jasen: LEJA in BOJAN sta ZMAGOVALCA velike ljubezenske akcije Sliši se kot ljubezen. Odpotovala bosta na sanjsko križarjenje po Sredozemlju. Seveda, v ločenih sobah. 


Jože in Sonja po prihodu na Mesarski most nista bila pretirano razočarana. Z nasmehom na obrazu sta pritekla na most in ugotovila, da žal nista osvojila glavne nagrade. Sta pa mogoče na poti do Mesarskega mosta drug drugemu osvojila srce? Res je bilo prav prijetno ob pogledu na oba para. Sledilo je manjše slavje na mostu zaljubljencev in fotografiranje. Seveda, podelil se je tudi bon za glavno nagrado. Leja in Bojan bosta tako lahko že kmalu začela pakirati kovčke in se odpravila na sanjsko križarjenje po Sredozemlju, ki ga omogoča Turistična agencija Palma

Res se je slišalo kot ljubezen in na koncu tudi videlo! Oglejte si spodnji video in presodite sami.

Zahvaljujemo se vsem prijavljenim in sodelujočim! Želimo vam veliko sreče pri spoznavanju sorodne duše in vaše velike ljubezni.

Videogalerija

Fotogalerija