Zadnje predvajane

21:16

NA BALKANU

UKRADEN, NEDA

21:10

KAD SE SRETNU STARI PRIJATELJI

COLONIA

21:05

PLAVI SAFIR

DJ PUCKO

21:02

LUBICE MOJE

101KA

20:55

DON T CRY FOR ME ARGENTINA (REMIX)

MADONNA

20:51

LJUBI NA GLAS

SIFRER, ANDREJ

20:47

OTROVE

SEVERINA FEAT. JALA BRAT

20:42

POLETNA ZGODBA

SERCIC, ZAN

20:11

1, 2, 3, MARIJA

RADOLFI, DAVOR

20:08

MALI ORKESTAR

DANIJELA I GIULIANO

24. 02. 2017 17:56 | R.A.

Spektakularni dogodek svetovnih latino zvezd

V Slovenijo prihaja GIPSY KINGS. Glasbeni spektakel, na katerega se je čakalo 10 let.

Sprva so zasloveli v južni Franciji, predvsem s skladbama Bamboleo in Djobi Djoba, potem so osvojili svet. Foto: R.A.

Pred nami je še en spektakularni dogodek, na katerem bodo nastopile svetovne latino zvezde, ena največjih legendarnih izvajalk rumbe in flamenko ritmov na svetu, skupina Gipsy Kings. Osem kitar, osem članov, ki skupaj ustvarjajo zapletene ritme opojne glasbe, ki omami in očara občinstvo že mnoga leta.

Ljubljana – Arena Stožice
1. april 2017, ob 20. uri

Od preprostih začetkov pa vse do ...

Od igranja na zasebnih zabavah in majhnih festivalih, se je Gipsy Kings skupina hitro prebijala na največje odre sveta s svojim živahnim igranjem kitar, strastnim petjem ter s tradicionalno latino pop glasbo flamenko ritmov. Romsko francosko skupino, čigar repertoar vsebuje žanre popa, rumbe, flamenka, ter različnih tradicionalnih narodnih pesmi, sestavljajo potomci dveh družin Reyes in Baliardo, ki so za časa državljanske voljne pobegnili iz Španije v Francijo. Začetki skupine so bili v 70. letih v majhni vasici Arles v južni Franciji, ko sta se brata Nicolas in Andre Reyes, povezala z njunima bratrancema in poimenovala skupino Los Reyes, s katero so začeli potovati in prepevati na porokah in ulicah kot romska skupina. Ker je bilo njihovo preprosto in skromno življenje konstantno popotovanje, so skupino kasneje preimenovali v Gipsy Kings.

Rekordnih 40 tednov na ameriški US lestvici!

Njihova prepoznavnost je nastopila leta 1988 z njihovim tretjim istoimenskim albumom »Gipsy Kings«, kateri je vseboval svetovne uspešnice kot so »Djobi Djoba«, »Bamboleo« in romantična balada »Un Amor«. Gipsy Kings so tako poleg izjemne prilagodljivosti, tudi internacionalno zelo dostopna skupina, kar priča 15 platinastih albumov in pa rekordnih 40 tednov na ameriški US lestvici, kar jim je prineslo zlato.

Vljudno vabljeni na spektakularni dogodek latino ritmov legendarnih zvezd, ki vas bo popeljal v svet zabave.

VSTOPNICE

Najcenejše vstopnice so v predprodaji na voljo že od 29 EUR naprej! Ker je število najcenejših vstopnic omejeno, vas vabimo, da si zagotovite svojo vstopnico še danes. Prodaja vstopnic: vsa Eventimova prodajna mesta, bencinski servisi Petrol in poslovalnice Pošte Slovenije. Kliknite TUKAJVreme

Ljubljana

28.03.2017

 • SRE.

  4° / 21°

 • ČET.

  5° / 22°

 • PET.

  5° / 21°

 • SOB.

  4° / 20°

 • NED.

  5° / 19°

Aktualne radijske novice