TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

2:35

Z GORICKEGA V PIRAN

VLADO KRESLIN

2:29

SAM EN MAJHEN POLJUB

PETER LOVSIN

2:23

MACARENA

LOS DEL RIO

2:18

PLACEM

PRO ARTE

2:13

JA PO KAFANAMA

ZELJKO BEBEK

2:08

DA TE MOGU PISMOM ZVATI

KLAPA MASLINA

07. 02. 2017 14:20 | R.A.

Slišiš? Prihaja ljubezen …

Najdi svojo boljšo polovico in osvoji potovanje v dvoje!

Ste že našli ljubezen svojega življenja?

Ste naveličani biti samski in si želite dobre družbe? Bi se radi zaljubili, slišali rasti travo in bili srečni v dvoje? Ne veste, kje spoznati boljšo polovico? Potem je naša akcija SLIŠI SE KOT LJUBEZEN prava za vas!

Posebej za vas smo združili moči in skupaj s portalom dogodkizasamske.si bomo uresničili vaše ljubezenske sanje.

Akcija SLIŠI SE KOT LJUBEZEN je namenjena vsem samskim, ki si želite spoznati svojo sorodno dušo. Da pa bo vse skupaj bolj vznemirljivo in skrivnostno, se kandidati ne boste videli v živo, ampak le slišali preko radijskih valov radia Aktual in audio posnetkov. Tokrat boste morali ne samo prisluhniti svojemu srcu, ampak svojemu sluhu. To je odlična priložnost, da spoznate ljubezen svojega življenja in osvojite sanjsko potovanje – seveda v dvoje! Prijave zbiramo vse do 15. februarja, zato nikar ne odlašajte! Prava ljubezen čaka na vas!

profimedia-0167660213.jpg
Spoznajte ljubezen svojega življenja!


5 korakov do prave ljubezni:

1. Korak – zbiranje prijav
Na akcijo Sliši se kot ljubezen se lahko prijavite prek spletnega obrazca tako, da izpolnite vse svoje podatke in rešite vprašalnik.

2. Korak – ožji izbor
Po koncu zbiranja prijav bomo izbrali štiri izmed vas. Portal dogodkizasamske.si bo poskrbel za določitev oseb, s katerimi se boste najbolj ujemali glede na vaše želje in profil. Ne pozabite! Med seboj se ne boste videli, prisluhniti boste morali svojemu srcu in sluhu.

3. Korak - glasovanje
Kandidati iz ožjega izbora boste skupaj z osebami, s katerimi se najbolje ujemate, predstavljeni na posebni podstrani. Ker verjamemo, da bo za marsikoga odločitev težka, smo vam omogočili dodatno pomoč – glas ljudstva. Glasovanje bo potekalo vse do velikega finala, ki bo 24. februarja. Končna odločitev pa bo seveda samo v vaših rokah!

4. Korak - parčkanje
Pred vami je odločilen korak. Izbrati boste morali med osebami, s katerimi ste se najbolj ujeli, v pomoč pa vam bo glas ljudstva. V tem koraku boste vaš šesti čut še najbolj potrebovali. Med seboj se še vedno ne boste videli. Pogovarjali se boste preko radijskih valov.

5. Korak – finale
V petek, 24. februarja bo na radiu Aktual potekalo sklepno dejanje: lov parov na sanjsko potovanje v dvoje. Pari se boste spopadli z nalogo, ki vam jo bo voditelj programa zaupal v eter radia Aktual. Tisti par, ki bo prvi najbolje opravil nalogo, bo zmagal in prejel sanjsko potovanje za dve osebi. Naj bo prav to potovanje odličen začetek vajine skupne poti!

Kaj še čakate? PRIJAVITE SE in spoznajte ljubezen svojega življenja!