OGLAŠEVANJE komerciala@rgl.si osrednja Slovenija, Štajerska, Obala 041 333 333 Dolenjska 041 858 733 Zasavje 041 900 800
Zadnje predvajane

17:22

HIT

FLAMINGOSI

17:13

ABBA MEDLEY

STARS ON 45

17:10

DEJA VU

COLONIA

17:05

KAD ZAMIRISU JORGOVANI (RMX)

DJ PUCKO VS DINO MERLIN

16:54

SKOK V MORJE

SKUPINA CALYPSO

16:51

ADIO

BORNO, DAVOR

16:42

DOBRO JE

DANIJELA

16:35

PRED TVOJIM VRATIMA (RMX 2017)

RADOLFI, DAVOR & RITMO LOCO

16:32

NA SVIJETU SVE

MAGAZIN

16:32

NA SVIJETU SVE

MAGAZIN

07. 02. 2017 14:20 | R.A.

Slišiš? Prihaja ljubezen …

Najdi svojo boljšo polovico in osvoji potovanje v dvoje!

Ste že našli ljubezen svojega življenja?

Ste naveličani biti samski in si želite dobre družbe? Bi se radi zaljubili, slišali rasti travo in bili srečni v dvoje? Ne veste, kje spoznati boljšo polovico? Potem je naša akcija SLIŠI SE KOT LJUBEZEN prava za vas!

Posebej za vas smo združili moči in skupaj s portalom dogodkizasamske.si bomo uresničili vaše ljubezenske sanje.

Akcija SLIŠI SE KOT LJUBEZEN je namenjena vsem samskim, ki si želite spoznati svojo sorodno dušo. Da pa bo vse skupaj bolj vznemirljivo in skrivnostno, se kandidati ne boste videli v živo, ampak le slišali preko radijskih valov radia Aktual in audio posnetkov. Tokrat boste morali ne samo prisluhniti svojemu srcu, ampak svojemu sluhu. To je odlična priložnost, da spoznate ljubezen svojega življenja in osvojite sanjsko potovanje – seveda v dvoje! Prijave zbiramo vse do 15. februarja, zato nikar ne odlašajte! Prava ljubezen čaka na vas!

profimedia-0167660213
Spoznajte ljubezen svojega življenja!


5 korakov do prave ljubezni:

1. Korak – zbiranje prijav
Na akcijo Sliši se kot ljubezen se lahko prijavite prek spletnega obrazca tako, da izpolnite vse svoje podatke in rešite vprašalnik.

2. Korak – ožji izbor
Po koncu zbiranja prijav bomo izbrali štiri izmed vas. Portal dogodkizasamske.si bo poskrbel za določitev oseb, s katerimi se boste najbolj ujemali glede na vaše želje in profil. Ne pozabite! Med seboj se ne boste videli, prisluhniti boste morali svojemu srcu in sluhu.

3. Korak - glasovanje
Kandidati iz ožjega izbora boste skupaj z osebami, s katerimi se najbolje ujemate, predstavljeni na posebni podstrani. Ker verjamemo, da bo za marsikoga odločitev težka, smo vam omogočili dodatno pomoč – glas ljudstva. Glasovanje bo potekalo vse do velikega finala, ki bo 24. februarja. Končna odločitev pa bo seveda samo v vaših rokah!

4. Korak - parčkanje
Pred vami je odločilen korak. Izbrati boste morali med osebami, s katerimi ste se najbolj ujeli, v pomoč pa vam bo glas ljudstva. V tem koraku boste vaš šesti čut še najbolj potrebovali. Med seboj se še vedno ne boste videli. Pogovarjali se boste preko radijskih valov.

5. Korak – finale
V petek, 24. februarja bo na radiu Aktual potekalo sklepno dejanje: lov parov na sanjsko potovanje v dvoje. Pari se boste spopadli z nalogo, ki vam jo bo voditelj programa zaupal v eter radia Aktual. Tisti par, ki bo prvi najbolje opravil nalogo, bo zmagal in prejel sanjsko potovanje za dve osebi. Naj bo prav to potovanje odličen začetek vajine skupne poti!

Kaj še čakate? PRIJAVITE SE in spoznajte ljubezen svojega življenja!Vreme

Ljubljana

26.04.2018

19°
 • PET
  Clear throughout the day.

  8° / 24°

 • SOB
  Clear throughout the day.

  10° / 22°

 • NED
  Partly cloudy until afternoon.

  11° / 19°

 • PON
  Mostly cloudy throughout the day.

  8° / 19°

 • TOR
  Light rain in the morning.

  9° / 19°

Aktualne radijske novice