TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

18:00

U TVOJIM MISLIMA

SANDI

17:57

NOCI U DALMACIJI

KLAPA BONACA

17:49

SLOBODNA

NINA DONELLI

17:45

SOBA 102

JAN PLESTENJAK IN LARA

17:38

NOCAS SE RASTAJU PRIJATELJI

ALEN NIZETIC

17:34

LJUBIO SAM ANDJELA

JASMIN STAVROS

17:28

ONO NESTO NASE

ZELJKO BEBEK

17:24

ZATE DOVOLJ

NIKA ZORJAN

17:22

SEKUND ILI DVA

MARKO SKUGOR

17:18

NE DIRAJ MOJU LJUBAV

KLAPA SUFIT

06. 02. 2017 11:59 | R.A.

Razkrivamo dogajanje v Termah Paradiso

Včerajšnji nedeljski dan je bil za nekatere prav poseben. Bil je lep sončen dan in ...

Klemen Bunderla z nagrajenci Foto: R.A.

Decembrski nagrajenci nagradne igre "Kako vroč je Klemen Bunderla v Termah Paradiso?" so skupaj s Klemnom obiskali Terme Paradiso, Dobova pri Brežicah, kjer jih je čakal zaslužen oddih. Da pa je vse skupaj zares popolno, so Terme Paradiso pravi naslov za to. Odlična kulinarika, oaza savn, termalni bazeni, neokrnjena narava, vse to in še več so včerajšnji obiskovalci izkusili na lastni koži in to dobesedno.

Pred pričetkom pravega rajskega oddiha, so si privoščili mini oddih na soncu in izkoristili čas za krajši klepet. 

16523373_1260347194049731_1869935048_o.jpg
Mini oddih na soncu
R.A.

Temu pa je sledil rajski oddih. Obiskali so Oazo savn, termalni bazen in se v celoti prepustili razvajanju, kot ga premorejo le v Termah Paradiso. 

Brez hrane pa ne gre! V Termah Paradiso so poskrbeli tudi za odlično večhodno kosilo. Terme so namreč med drugim znane tudi po odlični domači kulinariki, ob kateri se vsakomur zacedijo sline in po kateri si želite še več. Uporaba savn, bazenov in fitnesa je bila vsem na voljo še do poznih večernih ur. Razvajanj in užitkov res ni manjkalo. Prav tako pa po koncu dneva ni manjkalo tudi zadovoljnih izrazov na njihovih obrazih. Po njihovih besedah to razvajanje še dolgo ne bodo pozabili. Več utrinkov iz nedeljskega dne si lahko pogledate v spodnji galeriji, med katerimi boste lahko videli tudi, kako so kar med kosilom spremljali smučarske polete na velikem ekranu!

Pustite se razvajati tudi vi in si privoščite rajski oddih v Termah Paradiso! 

NOVO v 2017

V Termah Paradiso so za vas pripravili super ugodno first minute ponudbo, katero res ne smete zamuditi. Rezervirajte si namestitev v NOVIH SOBAH že sedaj in prihranite z zgodnjo prijavo počitnic. Več o tem si preberite TUKAJ.




Terme Paradiso S1

Fotogalerija