TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

16:26

NA OBALI

JASNA ZLOKIC

16:23

SEKUND ILI DVA

MARKO SKUGOR

16:19

NEPOZABLJENA

KVATROPIRCI

16:16

STOJIN NA KANTUNU

DJAVOLI

16:11

OTVORI MI DRAGA

JOLE

16:07

DOBRO CE NAM SKUPA BITI

BOSUTSKI BECARI

05. 02. 2017 09:09 | R.A.

Vroče dogajanje v Termah Paradiso

Zagotovo se še spominjate vročega decembra. Ja! Takrat, ko ste imeli priložnost sodelovati v najbolj vroči nagradni igri "Kako vroč je Klemen Bunderla v Termah Paradiso?"

jazucci Foto: Terme Paradiso, Dobova pri Brežicah

Ugibali ste temperaturo savn, v katerih se je sproščal Klemen Bunderla v Termah Paradiso, Dobova pri Brežicah.Tja se je takrat Klemen odpravil na rajski oddih. Obiskal je njihove savne, bazene, bil na masaži, užival v odlični kulinariki, bil v objemu neokrnjene narave, v objemu nebes.

No, danes pa so Terme Paradiso obiskali tudi nagrajenci. Tisti, ki so se skriti temperaturi najbolj približali. Pridružil pa se jim bo tudi Klemen! Čaka jih obisk oaze savn, kosilo, številna razvajanja, skratka rajski oddih v Termah Paradiso.

To je res obvezna smer za razvajanje!

Terme Paradiso vam omogoča zasebnost in intimo. Tu so za vse, ki imate radi prijetno toplo vodo, velneška razvajanja in odlično domačo hrano. Nahajajo se v Dobovi, nedaleč stran od Brežic, v objemu zelene narave in blagodejne termalne vode, ki velja za eno najbogatejših vod v Sloveniji. So najmlajše in po izboru kopalcev že drugo leto zapored najboljše terme v Sloveniji, v kategoriji malih termalnih kopališč. Ponašajo se tudi z butičnim hotelom z vrhunsko opremljenimi sobami, spa centrom s široko ponudbo masaž in kozmetičnih tretmajev, fitnes centrom, manjšo konferenčno sobo, restavracijo ter z gostilno & picerijo Valentina s 30-letno tradicijo.

Naj Wellness 2016

Pika na i v celotni zgodbi pa je Oaza Paradiso - luksuzni svet savn, ki se ponaša z nazivom Naj Wellness 2016.

Terme Paradiso S1

Fotogalerija