TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

10:52

MOJE SONCE

BEPOP

10:43

DJEVOJACKO VECE

MAJA SUPUT

10:40

NE PLACI ZA NJOM MAJKO

MLADEN GRDOVIC

10:36

KARTA LJUBAVI

TOMISLAV BRALIC & KLAPA INTRADE

10:32

DRUGI JOJ RASPLICE KOSU

MISO KOVAC

10:27

SLOVENKA

DAVOR BORNO

25. 01. 2017 12:43 | R.A.

Hitro po vstopnice za AKTUALOV DAN ŽENA!

Že tradicionalni koncert ob dnevu, ki je namenjen nežnejšemu spolu se hitro približuje. Število vstopnic, ki so še na voljo pa vztrajno pada!

Aktualov dan žena 2017 Foto: R.A.

Glasbeni spektakel AKTUALOV DAN ŽENA 2017 se bo zgodil v petek, 3. marca, v ljubljanski Dvorani Stožice. Na edinstvenem dogodku, ki obljublja nepozabno izkušnjo, doživetje in noro zabavo prav za vse, bo nastopilo kar 6 vrhunskih glasbenih imen: Goran Karan, Lidija Bačić, Modrijani, Marko Vozelj in Mojstri, Miroslav Škoro in Grupa Vigor!

Številna presenečenja, prijetno druženje, odlični glasbeni izvajalci… vse to in še več obljublja veliki glasbeni spektakel, ki ga ne smete zamuditi. 

NA VOLJO LE ŠE NEKAJ VSTOPNIC

S prodajnih mest nam sporočajo, da se vstopnice zelo dobro prodajajo in da jih je na voljo le še omejeno število. Zato pozivamo vse, da si čim prej zagotovite prisotnost na glasbenem spektaklu! 


NAJHITREJE DO VSTOPNIC

Pohitite in si zagotovite svojo vstopnico (še v predprodaji) na vseh Eventimovih prodajnih mestih (bencinski servisi Petrol, Pošte Slovenije, Eventim.si itd.). Najcenejše vstopnice so na voljo od 19 evrov naprej. Predprodaja traja samo do konca meseca januarja. Kliknite tukaj!

Več o dogodku si preberite na Facebook strani dogodka Aktualov dan žena 2017 - kliknite tukaj! Video napovednik za letošnji spektakel pa si lahko ogledate spodaj.

Ste pripravljeni na nepozabno, noro, zabavno noč?


AKTUALOV DAN ŽENA 2017 "Kjer nič ni nemogoče!"


Videogalerija

Fotogalerija