TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

12:41

DIZEM SIDRO

OLIVER BEREKIN

12:37

DEKOLTE (JA NA TEBI VOLIM SVE)

GAZDE

12:33

TISINA

MASSIMO

12:27

ONA SANJA O LJUBLJANI

JAN PLESTENJAK

12:23

JOS SI SVE U MENI

PRAVILA IGRE

12:17

JEDNA NOC

IVAN ZAK

01. 01. 2017 22:12 | glasba: DJ Dady, besedilo: Tanja Seme

Katera bo vas spominjala na leto 2016?

7. mesto: Grupa Vigor – Zašto me mučiš nevjero

Že na začetku leta so člani grupe Vigor, ki jih zagotovo najbolj poznamo po uspešnici Da sam ja on, uspešno lansirali še en komad: Zašto me mučiš nevjero. Njihov glavni vokalist Mario Roth je še enkrat dokazal, da je njegov vokal pravi balzam za (pretežno) ženska ušesa.

6. mesto: Saša Kovačevič – Temperatura

Na šestem mestu ni le vroča pesem, temveč tudi vroči izvajalec, saj Saša Kovačevič res prebudi še tako zaspano žensko domišljijo. Z letošnjo Temperaturo, pa je poleg tega zadel še v dušo in srce, sam pa poskrbel, da bo v novem letu njegovo telo še bolj izklesano.

5. mesto: 100-ka band – Le zakaj si žalostna

V izbor najboljših pesmi smo uvrstili tudi nekaj slovenskih pesmi. Talentirani mladci MitjaBlažKrištofTim in Simon združeni pod imenom 101-ka band so letos naše poslušalce navdušili s pesmijo Le zakaj si žalostna.

4. mesto: Lidija Bačič – Prokleto dobro ljubiš

Mesto višje, tik pod stopničkami stoji visoka, psotavna, dolgolasa ... pa še blond po vrhu. Lidija Bačič. Pri njej lahko le ugibamo, koga misli, ko zapoje Prokleto dobro ljubiš.

3. mesto: Manca Špik in Kvatropirci – Pesem

Prihaja še ena, s podobnim opisom. Postavna, blond in še bolj visoka, le da ona ni sama. To pesem ste slišali v živo vsi, ki ste z nami v Stožicah praznovali Aktualov 9. rojstni dan, premierno pa so jo zapeli na Melodijah morja in sonca, kjer jih je seštevek glasov obiskovalcev in gledalcev uvrstil na sam vrh razpredelnice. Manca Špik okrepljena s Kvatropirci na tretjem mestu s Pesmijo.

2. mesto: Marko Vozelj in Mojstri – Oljke, rožmarin in sol

Tik pod vrhom se je zasidrala uspešnica letošnjega poletja. Marko Vozelj se je z njo predstavil v nekoliko drugačni podobi. Skupaj z Mojstri vas spomni na poletje. Zadiši po Oljkah, rožamrinu in soli.

1. mesto: Zdravko Škender – Na koljena padam

Smo na samem vrhu top 7 najbolj poslušanih (zdaj že) preteklega leta. Mislimo, da ni potrebno posebej predstavljati izvajalca, ki je na prvem mestu lestvice Jadranskih 10 vztrajal kar dobrih deset tednov, za glasbeno presenečenje pa poskrbel na Aktualovem koncertu ob 9. rojstnem dnevu. To je Zdravko Škender in njegova Na koljena padam.