TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

16:34

CVICE

TOMISLAV BRALIC & KLAPA INTRADE

16:28

ZLATO MOJE

VINKO COCE

16:24

ZALJUBLJEN

MARKO SKUGOR

16:21

TI SI ME CAKALA

VILI RESNIK

16:12

VIDI SE IZ AVIONA

DOMENICA

16:07

SVE IL' NISTA

E.T. & BARUNI

22. 12. 2016 15:39 | R.A.

Čokoladni tretma - odlična izkušnja!

Oaza savn zagotavlja nepozaben wellness oddih, preverjeno! Obiskal jo je tudi Klemen Bunderla v Termah Paradiso, Dobova pri Brežicah.

čokoladna savna Foto: Terme Paradiso, Dobova pri Brežicah

Z obiskom savne, pa med drugim lahko odpravite tudi napetost v mišicah, negujete kožo, izboljšajte prekrvavitev in okrepite imunski sistem. Za popolno uživanje so tu še razni rituali (blato, alge, čokolada, …), ki se v Paradisu dnevno izvajajo. No, Klemna je očaral čokoladni tretma, ker je čokolado lahko tudi poskusil. Ali pa savna mojstrica, kdo bi vedel? 

NAGRADNA IGRA: »Kako vroč je Klemen Bunderla v Termah Paradiso?«

Danes ste ugibali temperaturo čokoladne savne, v kateri se je Klemen sladko razvajal, v Termah Paradiso. Jutri imate novo priložnost, da uganete pravilno temperaturo. Kako vroče bo? Spremljajte Aktualov Facebook profil, kjer bo objavljena slika iz ene od savn v Termah Paradiso. Pod sliko v komentar, do 10. ure, na dve decimalki natančno, napišite svojo oceno temperature. Z malo sreče bo VROČA NAGRADA vaša: obisk Oaze savn + kosilo za 2. osebi, v Termah Paradiso, Dobova pri Brežicah. Vsem nagrajencem se bo v Termah Paradiso pridružil tudi Klemen Bunderla!

Četrkovi (22.12.2016) nagrajenki:
Ksenija Zupančič
Maja Zupančič



PRAVILA SODELOVANJA

Terme Paradiso S1